Page 15 of 117 FirstFirst ... 51213141516171825 ... LastLast
Results 141 to 150 of 1164

mao ba pre.. semi-auto? hMmMm... btaw basin mabangga ra nko ning fury! ahahaha.. saonz,,

Tamak lang gyud sa brake Bro para dili mabangga... hehe

@donchikoy

sakto au na brad e break in nato imong tormots... adto me moalboal sunod.. kanang mga kuyog nako pulos na istoryan.... aron 3 nata ka fury uban..

Quote Originally Posted by mejie View Post
    @donchikoy

sakto au na brad e break in nato imong tormots... adto me moalboal sunod.. kanang mga kuyog nako pulos na istoryan.... aron 3 nata ka fury uban..
    pila ka hours daganun ang cebu-moalboal kung magmotor bro ug pila average speed ninyo.

wala pa sad ko kasuway padong moalboal brad mag motor... ang average speed na mo didto me sa san remegio, bisag unsa ra man.. 40-60... ug init na makina abot na tag 100-110... depende lang...

Cool

Quote Originally Posted by alrorskyz View Post
    pila ka hours daganun ang cebu-moalboal kung magmotor bro ug pila average speed ninyo.
    nakaadto man ko sa moalboal pero ka commute ko ug Bus ato..

i think ug motoron madala rag 2 hrs kapin...pero depende sad lage ato speed...

ako tawn ani murag itoy dili pwede pa speed up!

Talking

Quote Originally Posted by mejie View Post
    @donchikoy

mao lage unta lami jd unta tan awon lng kay duty ko until sunday gud.. monday ra ako off nga wholeday pwede mulakwatsa... ug ilaag ako baby Fury...lolz!

Malahi ta sa ako FURY japon...:

naka purchase nko ani pero gusto unta nko pa ilisdan ug itom cuz what i got is the white one...then daghan pud ko reklamo ani nga unit..pwede ba kaha na nga inig ilis (ug pwede man gani ilisan) black lng..

TAMBAG 3x!!!!

pa ilisdan nimo? lisud kaau na bro kay lain2 baya na sila ug chassis number ug engine number ug unsa pa nga number.... pagpalit nimo kana nmn jud ang napadagan nila ngadto sa registration na. mao nga lisud jdu kaau na, pa change color nlng ka ana, pa spray nlng ka itom... unsa may reklamo nimo ana nga unit d i? dagan defects? brand new na?

yep! brand new ni brad. 1 week pa ni kapin since nakuha nko.
    ala pa sad ni rehistro.

ug mag pa change color ko unsa may processes ani?unsa kadugay?

Page 15 of 117 FirstFirst ... 51213141516171825 ... LastLast