Page 2 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 11 to 20 of 77

usa ra akong ma ingon ana.... he's not into u....

it sucks..but dats life!hehe

ay sus ayaw na cge huna2x ana niya oi...daghan pa au laki sa kalibutan na mka aprec8 nmu... he's so not worth it!hehe ako nmu ayaw jud gukod ana nya oi...stop txtng him.. ka swerte gud tawn nya... mov on..daghan pa ka makit.an lain na mkapahapi nmu...

Quote Originally Posted by Tsubaki View Post
    Dili mu reply ang guy. Murag daghan na jd to na send nako. Nya kanang klaro au na naworried &
    nagproblema na kaau ko. Pero wala.... Dead ma ra. Dli kaha mo ma lain ana?

Naglagot jud ko na wala ko kasabut.

sis player sa perfect world ka hehehe correct me if im wrong am it depends kuing unsa ang klasiha sa laki ang kana gong di sad mo reply lain man sad na pede na ma owaw na siya or pede sad bali wala raka or pede sad na ing-ana gyud na siya da-an or pede sad na di mo parehog hilig basin di mo magka-sinabot so wala na lang siya mo reply or lahi siyag attitude, moves og style or pede sad na ing-ana siya basta wala pa siya fully kaila nimo sad noon sis kung babae na gyud mo send towards sa laki onya di sad mo reply bisan daghan na kaayo na send ang reason ana pede walay load or na-a siya sa gawas sa daan nag soroy soroy or pede na busy kaayo or pede sad ang cell nahabilin baron or pede sad na-ay ka storya or ka txt lain or pede na padong pa uli onya naa siya sa gawas basin yag na-ay mahitabo example pede ma hold up or snatch or lahi siyag attitude, moves, og style or wa siyay huna huna sa pag respetar sa babae especially kung wala siya kaila pero lain na sad na kung walay respetar mypa personalon og storya in a calm way mo ask lang ka wa lagi ka ka reply if maka agwanta ka una ka mo ask niya and negative answer imo makuha then maka accept naka daan pero postive then congrats pero sa imong na solti morag basin negative ky daghan kag na send gud onya wa gyud mo reply basin masakitan naya noon ka am it's up to you na lang sis
    Last edited by hunt99; 03-04-2009 at 03:39 AM.

sa akong case, ok lang...ga-lisod pa siguro to ug compose ug text message...lol

tingali walay phone, naki-insert lang ug sim..XD
    bitaw, dili jud siguro siya interested mkipagtext nimo ghurl..
    kita na lang text2x 09274653R*&T^%3636^%, text me hap?

hahai.. makasapot jud basta in-ana na situation. makalagot jud kaau nah ui!! ehe karelatejud ko ana sis. daghan nata haha

makasapot jud kung dedmahon lang ka..as in..dili mapugngan nag laglagot na nuon ka labaw nah murag wala imo gitxtan nga person..makarelate sad ko nimo sis..

basin na tolog na, hehehe

Quote Originally Posted by Tsubaki View Post
    Dili mu reply ang guy. Murag daghan na jd to na send nako. Nya kanang klaro au na naworried &
    nagproblema na kaau ko. Pero wala.... Dead ma ra. Dli kaha mo ma lain ana?

Naglagot jud ko na wala ko kasabut.
    if ingun ana ang sitwasyon then ayaw nalang ug text niya....klaro ug tataw kaau na wala siyay paki-alam nimu....why waste ur time sa usa ka taw na dili kahibalo mopahalaga nimu,dba? ayaw na text ui....

hmmmm... kalain sad ana oist... bitaw, it's either wala na cya paki nimo sis, or wala lang jud na cya paki nimo.. ^_^

murag, naa cya lain na busyhan.. ^_^ (instinct nana nimo)... goodluck!!

ok ra uy..... magbuot gyd ka f di reply, tawagan gud....

Page 2 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast