ang 400 para sa activation fee na xa then ang loadwallet separate xa nga amount but usa ra ka loadwallet para sa tanan nga networks.
ang 400 para sa activation fee na xa then ang loadwallet separate xa nga amount but usa ra ka loadwallet para sa tanan nga networks.
noh kanindot gud...pro mahala sad sa activation bro...walay hangyo and if wala na load asa ta reload sa imo ara pudinteresado ko ani plz txt me or pm me 09263844342
unsa ni bro uni sim or easy load? can I have ur cell number so I can contact you.
Please provide further details bro aron maklaro....
up lang nako sa uban. Thanks sa mga ni.avail. Keep it coming
ma expire ba ang imo load wallet kung dili mahalin? gusto ta ko mo try ani na business
dli bro, dli ni xa pareha sa junrex, audionet, welcom. actually ang loadwallet ani kai magamit any sa networks. usa rai loadwallet sa tanan networks. interested ka bro?
im interested but kindly explain to me the full details (like pila ang halin every load) in pm (personal message). sige na bro.please...pm ko ha? 400 ang activation? mahal ra pud gamay dah. pwede makatawad. sa pm lang reply bro. lamat daan.