Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 11 to 20 of 63
    C.I.A. zney25's Avatar
    Blog Entries
    1

it doesn't mean na naa kay bb niya,nga mo rot na jud ka niya...
    get the hell out of you're relationship,dili siya karapat dapat sa imo love
    find another person,ngano d.i kung wala siya wyl nagdaku u bb....
    naa bya ka parents....he's not responssible enough for you and you're bb...

move on girl...iresponsible sya nga tawo...naay daghan nga tarong nga guy.. dili gyud mo for each other.

Swerte ra anang lakiha oi, baga sad nag nawng iyang uyab,...kuhaa na imong baby yaw stick anang taw nga weird ug utok.....

just move on sis..let him go kung ingon ana cya...someday he will realize what his doing.. don't mind the 3rd party ky ang dakong sayop ang imo ka live in...

kani tinarung jud ni: nganong nag-antos man ka anang imung ka live-in? biyae na uy pakuyuga sa iyang mga girls. ky kun tinud-anay nang iyaha, aws mag ilis na syag numero unya magtinarung..

Quote Originally Posted by krishane_12 View Post
    naa nko anak live in ra mi sa iya pa2..

ng.buwag mi sa ako ka live in. 9 months after ngkita mi ug balik and ng.ole.

nya sa pag.buwag namo nka uyab nah xa ug daghan
    ako wala jud kay ng.w8 jud ko niya nah mobalik namo sa ako bb.
    then hangtod karon nag cge ghapon txt ang iyang uyab.. sakitan man ko oi.
    wala man jud ko right sa girl nah mopugong nah d na patxtson sa ako ka live in kay d man jud mi kasal naa lang mi anak.

gtxtsan ko sa girl na d man mo kasal so wala ka right na mosulte nko nah d nko patxtson..

sakit kau then wala ko kbalo unsaon nko pag.accept
    this is not a question of rights but rather respect... dapat istoryahan ninyu sa imu ka live-in ang sitwasyon... in the first place nganu nisugot man sad ka makigbalik if naa paman diay siyay uyab, or maybe typo lang tingali, buot cguro nimu pasabot is iya ex...but if in-ana na uyab pa na sa imu ka live-in then why stay in a relationship na duha mong babaye sa iyang kinabuhi? nakaya man gani nimu katon time na nagbuwag mo karon pa kaha?... your baby will understand when she/he gets mature... basta for me krishane_12, never stay in a relationship if mag-antos rka...

moa nay klasi sa mga laki nga walay hinungdan... wa ka kabalo ma sul-an nsad nah.. mangita nsag lain.. bya-i nah oi..

ok.. sulayan sah nko nah n u.. papilion sa nko xa or mgtalk jud mi about sa amo life..

karon ako kauban sa trabaho mg.cge ug txt nko.. as in close friend nko nah boy nya concern au xa nko.. caring, motxt kon nkakaon na vah ko. nka2log vah ko ug tarong. basta mga ingon anah nga txt. suod jud kau nko nah friend mg.selos man xa basta mo.txt nah xa.. suko xa 2 d max jud.. mg.away nlang jud mi sa ako ka live in.

love man jud pud nko kau xa.. sauna pg.kabuwag namo never jud ko nanguyab maski naa dghan ni court saon man xa ang father sa ako baby nya ang ako reputation as teacher samot ka guba kay mahulog nlang ko ug pina.angkan ani. model bya nah ang teacher.. nya laen kau cla ug model AKO? isa ka pina.angkan d vah...

aw ayaw pud txt2x sa uban para di mo mag-away sa imung ka live-in

11.    Advertisement

Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast