Page 16 of 22 FirstFirst ... 613141516171819 ... LastLast
Results 151 to 160 of 213

i dunno kong unsa ni ka tinuOd.. before usa rana ang alberto's og allberto biano.
    but i guess nag away2x na cla maO nag lahe. it was alberto who part ways and
    name it ALBERTP BIANO HOMEMADE. if you notice same ra ila menu. naa lang ge puNo
    ang alberto biano sa ila menu. hehehe.. og nu pud na notice " grabeh na ila competisya-ay ron"
    ingon cla lami ang alberto. but mao rana lami-a oie. same reciepe rana cla. hehehe..

Quote Originally Posted by Kolussus View Post
    i dunno kong unsa ni ka tinuOd.. before usa rana ang alberto's og allberto biano.
    but i guess nag away2x na cla maO nag lahe. it was alberto who part ways and
    name it ALBERTP BIANO HOMEMADE. if you notice same ra ila menu. naa lang ge puNo
    ang alberto biano sa ila menu. hehehe.. og nu pud na notice " grabeh na ila competisya-ay ron"
    ingon cla lami ang alberto. but mao rana lami-a oie. same reciepe rana cla. hehehe..
    ka tilaw ko sa urgello na branch bai.. lahi ra jud i compare sa b.rodriguez na branch... mas lami jud sa b.rodriguez.. saurgello kay d ko gnahan sa crust.. mura ug sa moms pizza na crust...hehe
    pero nakatilaw sad ko sa punta na branch.. mao2x ra gamay.. lami sad.. duol pa jud sa amoa..hehe
    pa deliver kay 150 minimum.. nya hala oi.. lakwon raman amoa.. hehehe

chipgrabber
    Guest
    Quote Originally Posted by lestat1116 View Post
    grrrr... first palpak sa service sa albert sa as fortuna........ i ordered chicken gralic quickmelt for takeout. paabot nako sa balay ila gihatag kay garden special. why oh why. exited na unta ko mo kaon. karon half sa ako gi eat malabay ra. i dont like olives n tomatoes n green/red bell peppers. hahay. and........ ako pa jud usa. walay tao. kasabot unta ko kung daghan tao. wala pa jud.

basin isog na cguro kaayo ka tingog sa pinaabot mao gihatagan ka nila garden special. bugoy pud baya na ang mga chef dinha. sa sunod2x ayaw isog2x sa imong tingog, ask lang tarong kay daghan mana cla pending nga orders gud. like sa amoa, order mi 3 boxes dugay mi paabot ky naa man pending nga order 34 boxes. wala mi mahimo paabot lang jud mi kay lami jud ikaon alberto homemade pizza. gahapon dili kaayo sila busy among dine-in nga order mga 8mins ra unya to think full house pa jud daghan kaayo toppings. ayaw lang isog2 sa tingog bai kay sa sunod basin dough ug cheese nalang jud imong madawat. wala na ang toppings. hahahaha

C.I.A. elvishtattoo's Avatar
    Blog Entries
    9
    dri sa office bsta naay tapok Alberto's dayon.
    kung tinuod nga usa ra ni sila sa una, mo suway sad mi sa Alberto Biano.

kasayang pud oi imo lang ge labay ang katunga sa pizza.. wala pa gyud ko ka try ug kaon sa alberto biano... lahi2 gyud diay ug taste ilang pizza noh? hmmm try nya ko eat ngadto..

lami gyud d i ang alberto biano kay kon maka differentiate ka sa taste kon mo kaon-ay ka ug pizza observe the overall taste, cge man gud ko kaon sa duha alberto ug alberto's kay bisan asa ra manko ani nila mas naay lami nga aroma sa usa nga nakakuha sa ako taste buds kamo nalang unya differntiate pud, but i like the original alberto biano pizza, heheheheh sorry nalang kon kinsa malain ayaw gyud!!!

lami gyud ila pizza naa na pud cla branch sa luyo sa cebu doctors capitol, daghn na cla ma cater customer good luck

lami2x! naa nasad dri sa skina amo.. wow! the best homemade pizza...

Kong puede lang ba, pun-an lang ang toppings kay super gamay ra gyud. I already bought five times, consistent gyud na gamay ang toppings. Tks.

Quote Originally Posted by chipgrabber View Post
    basin isog na cguro kaayo ka tingog sa pinaabot mao gihatagan ka nila garden special. bugoy pud baya na ang mga chef dinha. sa sunod2x ayaw isog2x sa imong tingog, ask lang tarong kay daghan mana cla pending nga orders gud. like sa amoa, order mi 3 boxes dugay mi paabot ky naa man pending nga order 34 boxes. wala mi mahimo paabot lang jud mi kay lami jud ikaon alberto homemade pizza. gahapon dili kaayo sila busy among dine-in nga order mga 8mins ra unya to think full house pa jud daghan kaayo toppings. ayaw lang isog2 sa tingog bai kay sa sunod basin dough ug cheese nalang jud imong madawat. wala na ang toppings. hahahaha
    wala man once ra man ko ni tingog pagorder ra. wala man sad ko nagdali ato na time. dali ra na abot ako order mga 10mins. wala may tao. mao dali ra. basin cancelled order cguro to ila gihatag nalang nako para dli usik.

11.    Advertisement

Page 16 of 22 FirstFirst ... 613141516171819 ... LastLast