Page 17 of 19 FirstFirst ... 7141516171819 LastLast
Results 161 to 170 of 185

Quote Originally Posted by necrotic freak View Post
    wala diay ka na igo sa dihang gihimugso Siya sa tugwayan sa baka? tanawon nya nato dili bana ma usab imong pag tanaw sa batang Hesus inig naa nakay imong anak..

Black Nazarine tuo ka? pagkamatay mana Niya.
    mka inspire sd to oi ky pwde mn siya ma hari sa kalibutan, pero, iya gyd gpa ubos iyang ka0galingon... anak siya sa carpentero... good example na... iya na gpakita sa mga taw nga dpat gyd ta magpa ubos... humble bah...

pero, to sum it all, mas mu prefer mi kang Hesus mismo... ang ispirito ug ang lawas nga Kristo... dli na mn siya bata krn... though pwde siya magpaka bata ug usab but, originally, spirit mn siya... taw pd ky ni saka mn siya sa langit dala iyang lawas...

share kuno anng black nazarine bro...

Quote Originally Posted by korosukun View Post
    mka inspire sd to oi ky pwde mn siya ma hari sa kalibutan, pero, iya gyd gpa ubos iyang ka0galingon... anak siya sa carpentero... good example na... iya na gpakita sa mga taw nga dpat gyd ta magpa ubos... humble bah...

pero, to sum it all, mas mu prefer mi kang Hesus mismo... ang ispirito ug ang lawas nga Kristo... dli na mn siya bata krn... though pwde siya magpaka bata ug usab but, originally, spirit mn siya... taw pd ky ni saka mn siya sa langit dala iyang lawas...

share kuno anng black nazarine bro...
    well imoha pod na bro.. kay ang uban pod imahin ni Cristo ug labaw na ang espirito ni Cristo (ma bata o dako na) man ilang gi worship..

mao rana akong nahibawan sa black nazarene akong gi sulti ni hellblazer bro..

well imoha pod na bro.. kay ang uban pod imahin ni Cristo ug labaw na ang espirito ni Cristo (ma bata o dako na) man ilang gi worship..

aw...OK... i think this discussion is over... thnx sa pag share bro... ing-ani pd unta ang uban... arn wlay ka sakit...

God bless you...

Quote Originally Posted by korosukun View Post
    aw...OK... i think this discussion is over... thnx sa pag share bro... ing-ani pd unta ang uban... arn wlay ka sakit...

God bless you...
    salamat.. and God bless us.

Viva! Pit señor! Viva!!!!

C.I.A. regnauld's Avatar
    Blog Entries
    6
    Quote Originally Posted by baliguat View Post
    Viva! Pit señor! Viva!!!!
    Pit senor kang lolo kini!
    Last edited by regnauld; 01-15-2009 at 03:27 PM.

pwde ra pod dili ka mo worship sa baby brad. adto lang ka sa 33 yrs old Jesus.. way magbuot nimo.

pero brad dili baya siya ma abot ug 33 yrs old ug namatay sa cross kung wala siya nag agi ug ka baby... pastilan ba sad nimo brad oi. pagkamatay raman pod imong gi apas Niya kay naluwas ka? mao ra jud naka IMPACT sa imong kinabuhi?

sama ra ang imong tuyo nga sa bata pa ang tao, nga wala pa kahuman eskwela wala pay trabaho wala jud ka maka bantay niya. pero pag graduate na ug dako na ug position sa trabaho ayha paka naka matikod niya kay na himo naman siya ug konsehal ba kaha sa inyong barangay ug na tabangan mo niya.
    Mao nay Gi ingun nga Silong Silong lan..ug asa ka nhan di ato ka way mag buot...hehehe

Wa man lagi mu nag himu ug version ni Kristo sa 12 years old pa siya? naa mu bata, naa mu hamtong na version. Wa jud naka huna huna himu ug version sa teenager pa siya? Way kwenta tingali an iya pagka Kristo niadtong teenager pa siya...hehe

Quote Originally Posted by SioDenz View Post
    Wa man lagi mu nag himu ug version ni Kristo sa 12 years old pa siya? naa mu bata, naa mu hamtong na version. Wa jud naka huna huna himu ug version sa teenager pa siya? Way kwenta tingali an iya pagka Kristo niadtong teenager pa siya...hehe
    hehehe.. magpabuhat nya mi kanag nag gunit ug gabas ug martelyo kay tabang2x pa baya siya sa ni san Jose anang idara.

C.I.A. regnauld's Avatar
    Blog Entries
    6
    QUESTION FOR CATHOLICS AND PROTESTANTS: If you consider yourself as Christians, nganong dili man mo magka hi-usa? pareho man kaha mo mga kristiyano unya ngano man sige lang gihapon mo ug lalis nga walay kahumanan? LIBOG MAN SAD KO NINYO MGA BROTHERS IN CHRIST!!!

11.    Advertisement