Page 3 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 21 to 30 of 78

Happy Holidays sad ninyu bro!!

Quote Originally Posted by jackyboy View Post
    Happy Holidays sad ninyu bro!!
    On vacation pa mga tao ron bro? Hehehe

Didto na diay ko sa ilang Edz bro, 7K iyang pangayo sa Ibby Copies, wala pa na hardware and paint job..

hala nice pic, bro.. hahahah! merry christmas sad,georgie! hehehe

Quote Originally Posted by onlyvic View Post
    hala nice pic, bro.. hahahah! merry christmas sad,georgie! hehehe
    Ahihihi ako lang gikalingawan bro.. Wa nku kita nmo ma'am.. Asa nka ngsuot2 ani ron.. LOL

Btaw Merry Xmas bro and Happy New Year in advance nalang.. Way tagay ngara? Hahaha

Quote Originally Posted by GslashG View Post
    On vacation pa mga tao ron bro? Hehehe

Didto na diay ko sa ilang Edz bro, 7K iyang pangayo sa Ibby Copies, wala pa na hardware and paint job..
    yikes wala pa d i paint ang 7K, basin lapas pa na ug 10K with paint. paetz. haha. vacation si bambi karon. kami ra mga taga cebu naa diri. christmas tagay nya ta human pasko bro. hehe.

Ahihihi ako lang gikalingawan bro.. Wa nku kita nmo ma'am.. Asa nka ngsuot2 ani ron.. LOL

Btaw Merry Xmas bro and Happy New Year in advance nalang.. Way tagay ngara? Hahaha
    kinsay ni-take ana nga photo,george? hehehe

na busy2x kog party2x...ahahahhaha bday nko next month hap. adto jud dapat ang yesteryear ug melophobic hap! party tah! heheheh

Quote Originally Posted by jackyboy View Post
    yikes wala pa d i paint ang 7K, basin lapas pa na ug 10K with paint. paetz. haha. vacation si bambi karon. kami ra mga taga cebu naa diri. christmas tagay nya ta human pasko bro. hehe.
    +3.5K daw if naay paint bro.. Sulit unta if 7K wth paint na sa?

Awww naturalll... Ahahaha Asa man ta tagay ana? for sure sirado mga imnanan 25 sa kadlawon bali? igka human sa noche buena? Ahahahaha

kinsay ni-take ana nga photo,george? hehehe

na busy2x kog party2x...ahahahhaha bday nko next month hap. adto jud dapat ang yesteryear ug melophobic hap! party tah! heheheh
    Bwahahaha mao diay! Parhheeeyyyyy diay ka ron hap! Si Nicko Real ug Leo man ni take namo ana.. Mga istoryan ra sad.. Kang Leo ni shot.. Ahahahaha the never ending layat pose jud na.. Ahahaha So Gayneesss! LOL

Btaw? woooowwww invited mi ana hap! Bantay lang jud ka, larutan jud ko na imong patilya! Ahahaha
    Woooohhhhhooooooooo Parthheeyyyy nsd diay ni!

Bwahahaha mao diay! Parhheeeyyyyy diay ka ron hap! Si Nicko Real ug Leo man ni take namo ana.. Mga istoryan ra sad.. Kang Leo ni shot.. Ahahahaha the never ending layat pose jud na.. Ahahaha So Gayneesss! LOL

Btaw? woooowwww invited mi ana hap! Bantay lang jud ka, larutan jud ko na imong patilya! Ahahaha
    Woooohhhhhooooooooo Parthheeyyyy nsd diay ni!
    hahahahhaha! layat jud o! faet. way laing pose? hahahahhahaha

o invited jud mo mga amawa mo. hehehe textan lang ta mo nko ana, hehehe

hahahahhaha! layat jud o! faet. way laing pose? hahahahhahaha

o invited jud mo mga amawa mo. hehehe textan lang ta mo nko ana, hehehe
    Ahahaha naa man daghan pose nuon.. Kani lang ky para mkita jud ang pgka Gayneesss.. Ahaha

Wooowwwww, yaaahhhhhhoooooo invited mi.. Cge2 huwat mi sa imong text ana ha.. Hehehe
    Mingaw na mi nmo ma'am vic.. Woooohhhhhooooooo

Keep on Partheeeyyyinnnggggg!

Page 3 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast