Page 126 of 208 FirstFirst ... 116123124125126127128129136 ... LastLast
Results 1,251 to 1,260 of 2076

^^^ navz

amo to gipa ilis kay black man iyang jersey then black pod ang color sa jersey sa stingers, sa uniform wala ka ayo na nah nato gi strict at least na-ay upper and majority sa tanan player nag sol-ob sa ilang uniform, but kong 2-3 player inside the court nga wala mag wear og uniform deli na gyud na pede,

and amo lang sad nah gi consider ang team chan-ching kay first time pa man neh nila nga ni apil sa atong league i think 2 days before the proper opening pa gyud neh sila na confirm nga mo apil,

starting play-offs,

same rules gihapon pag 2nd season, ok ra lain uniform basta prehas og color sa current uniform og walay magka parehas og number, no sando and no t-shirt,

minus 15 sa total team score kong deli mo follow aneh nga rules,

@ monrose,

bro. pewde friday lang me dula 1st game kay dili gyod me pwede sat. & sun.

Quote Originally Posted by monrose29 View Post
    ^^^ navz

amo to gipa ilis kay black man iyang jersey then black pod ang color sa jersey sa stingers, sa uniform wala ka ayo na nah nato gi strict at least na-ay upper and majority sa tanan player nag sol-ob sa ilang uniform, but kong 2-3 player inside the court nga wala mag wear og uniform deli na gyud na pede,

and amo lang sad nah gi consider ang team chan-ching kay first time pa man neh nila nga ni apil sa atong league i think 2 days before the proper opening pa gyud neh sila na confirm nga mo apil,

starting play-offs,

same rules gihapon pag 2nd season, ok ra lain uniform basta prehas og color sa current uniform og walay magka parehas og number, no sando and no t-shirt,

minus 15 sa total team score kong deli mo follow aneh nga rules,
    chang ching diay to bro....abi nako karaan to na team......matsalam bro.

when man amu sched bro?

Quote Originally Posted by alvingo View Post
    Jules@ si nards, marco ug ryan nindt ug combination sa sud kai mo rebound jud! na lingaw ko last game especially nai na ligid isa ka taw Grabeh kaau ko ka excited, na ulian jud akong tiil kadyot tungod sa bloopers
    hahaha kaila man ko ato naligid bro alvin hehe mau unta maau na na imo tiil para inig kontra ninyu usab duwa naka hehe

@limors

pangita-an nako pa agi bro ako e confirm nimo ugma.. unsa no. nimo?

Quote Originally Posted by monrose29 View Post
    @limors

pangita-an nako pa agi bro ako e confirm nimo ugma.. unsa no. nimo?

@monrose:

ayala vs stingers lang ta this coming friday kay available ang stingers karong friday.......

ATTN: All Team Captain very urgent

mga bro ok na ang committee nga mag add ko at least 2 players sa akong line-up kay sa ako na gika ingon nga 12 nalang me active karon usahay deli pa me complete,

kung ok ra ninyo mag add ko bisan isa lang... palihug confirm.. salamat..

kaning 3 players nga ako ilisan wa pa gyud neh maka duwa since game 1

@monrose
    i have conferred with my team with this one and sugot ra man mi ana so long as sugtan sad ang uban. like sa among team, you can check the logbook, 12 ra ang active and usahay di sad jud mi ma-kumpleto. so if mudugang mo, dugang na lang sad mi.

a very bad precedent bro monrose but if unsay gusto sa tanan aw support nalng ko...There must be a consensus among all teams...kay magpinun.anay na unya tang tanan ani...which is bad for the league i think...just my two cents...

oki ra namo bai monrose kay last nato duwa nag table pa tawn ka... hehehe ubp mag dugang pa gyud mo na wa man mo pildi hehehe sure na gyud ang champion ani

11.    Advertisement