Page 6 of 9 FirstFirst ... 345678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 85

Quote Originally Posted by miss tapya View Post
    The name kay AQUAMARINE..

wala pami ka adto pero ga plan me..for the next trip didto nasad mi sa tropa.
    ako nakaadto naku sa aquamarine, nag fieldtrip mi didto, kita ko dolphin nga g display, nice au ang dagat jud didto, dn naatol pa jud to nga naa si Senator Biazon, lami kaau ilang paniudto gud ky pulos seafoods, specially ang alimango nga perti jud kadagkoa... nyam-yum-yum-yum-- delisyoso!!!

wla mi nadaun ug ad2 sa dolphin island d ba mao mn na ang mosakay pa ka ug bangka de motor para makaad2 ka sa dolphin island? sus mahal au ang plete uy! nya timing pa jud to na dli peak season so gamay ra ang tourists. so ang nahitabo, 4 mi kabuok sa bangka nya maabot ug more or less 1.5k ang amo maplete waaaaa kamahal uy! mao to wla mi nidaun.

Quote Originally Posted by fallenFate View Post
    wla mi nadaun ug ad2 sa dolphin island d ba mao mn na ang mosakay pa ka ug bangka de motor para makaad2 ka sa dolphin island? sus mahal au ang plete uy! nya timing pa jud to na dli peak season so gamay ra ang tourists. so ang nahitabo, 4 mi kabuok sa bangka nya maabot ug more or less 1.5k ang amo maplete waaaaa kamahal uy! mao to wla mi nidaun.
    mag jeep ka sister, naa man sakyanan para tudela, mag landtrip lang ka,..

^ uu nglandtrip mn mi ato..pero d ba igabot sa tudela ky mosakay pa ka ug bangka? ambot basin lahi to na place..bsta dolphin2x pud to hahaha aquamarine chuchu

^ uu nglandtrip mn mi ato..pero d ba igabot sa tudela ky mosakay pa ka ug bangka? ambot basin lahi to na place..bsta dolphin2x pud to hahaha aquamarine chuchu
    dli naka mosakay sis oie! ky inig abot jud nimo sa aquamarine, molakaw lang ka gikan sa higway ug 25m i think, nice baya didto ky no entrance fee!

aw mobah? basin lahi to amo giadtuoan. ambot uy.. naa na xa zoo dra?

aw mobah? basin lahi to amo giadtuoan. ambot uy.. naa na xa zoo dra?
    maypagka zoo sya, pero more on sea lives xah... dghan gani mangaligo ddto.. grabeh... dghan kaaung catz ug chikz gud...

hmmm.. murag mao lagi to! hahaha duh ako nlng iconfirm sa akong uyab uy kng unsa to name sa among gi-adtoan na dolphin2x.

Quote Originally Posted by Aquatic_Girl View Post
    dli naka mosakay sis oie! ky inig abot jud nimo sa aquamarine, molakaw lang ka gikan sa higway ug 25m i think, nice baya didto ky no entrance fee!
    mosakay pka banka kay ang ila dolphin kay tau man sa murag island pero ang moap mao na ang murag zoo pwede rag mag van.

been there, stayed at their suite room.nice ila room.lingaw kaayo ako baby but nagfever kay init kaayo sige mi agi sa taytayan para mo eat...t'was a nice experience..

11.    Advertisement

Page 6 of 9 FirstFirst ... 345678 ... LastLast