Try sa kilid sugar free bro escario.atbang sa bpi savings bank.
Bag o pa na ga open.daghan stock diha. Mga pistol ug rifle. Naa made in taiwan.
Try sa kilid sugar free bro escario.atbang sa bpi savings bank.
Bag o pa na ga open.daghan stock diha. Mga pistol ug rifle. Naa made in taiwan.
as usual check lang dri nga site: One Airsoft Cebu![]()
NEED HELP!!!!!tinuod ba naa baligya sniper nga spring power diha sa justin depot na tag 1700 ra?pila sad ka FPS na?kung naa palit jud ko....pls help me mga people....
justin depot ba na diha sa ct arcade sa may talamban?hehehe...hope sakto ko...
NEED HELP!!!!!tinuod ba naa baligya sniper nga spring power diha sa justin depot na tag 1700 ra?pila sad ka FPS na?kung naa palit jud ko....pls help me mga people....completo na ba na sya?
help me!!!!!please!!!!
NEED HELP!!!!!tinuod ba naa baligya sniper nga spring power diha sa justin depot na tag 1700 ra?pila sad ka FPS na?kung naa palit jud ko....pls help me mga people....completo na ba na sya?
you are talking the right place sir, go to that place....the answer is there....gamai ra kaayo ang mga sniper wannabee so wala o gamai ra makatubag nimo diri unless mosuroy ka didto...
before ko adto didto ganahan unta ko bro nga sure jud na naa baligya like AGM mp001 nga tag 1700 ra sa justin depot sa may CT arcade..so please kung kinsa nka suway na palit didto...pls tell me lang...or kung naa mubaligya diha nga second hand nga sniper rifle..pls post ur offer...and picture kung naa...
before ko adto didto ganahan unta ko bro nga sure jud na naa baligya like AGM mp001 nga tag 1700 ra sa justin depot sa may CT arcade..so please kung kinsa nka suway na palit didto...pls tell me lang...or kung naa mubaligya diha nga second hand nga sniper rifle..pls post ur offer...and picture kung naa...