ah. pg jeep nlng mo oi.. ahhaa. tag 7 ra
tanan taxi diri karon bro puti man color...hehehehso kamo mga ofw pagbantay mo aning klasing taxiha.
ang color sa taxi ky puti, limot lang ko sa name ky dugay nako wa dha pinas wa nako ka familiar sa mga taxi ron dha.
bitaw, puti na tanang taxi run, next time bro and to all istorians everytime you ride a taxi take note of the name and the plate number, at least in case mag ka problema you could file a complaint using the info you have..
ako. from H.Cortes to Lipata is exactly 200 jud bro. pero halos tanan taxi brad mangayo og 50pesos additional, litsi. pwed na xa e report? wala namai taxi nga dili manghangyo basta padong ta sa south. sa mani oi. 50 pesos maka uli naman ko ana mag jeep kaduhaun., pero maong mag taxi mi kai naa man guy baby. then srp sad mi agi bah.
^^I guess it's reasonable for them to ask for an additional amount because there might be some cases that they'd be heading back to the city empty handed. Manigurado pud na sila nga di sila malugi sa biyahe.
^
T_T really? dakua sad anang 50 pesos oi. 2 lang unta. kai 2 raman ang omento. wahehehe
asa diay na dapita ang H. Cortes ug Lipata bro? layo jud diay kaau na?ako. from H.Cortes to Lipata is exactly 200 jud bro. pero halos tanan taxi brad mangayo og 50pesos additional, litsi. pwed na xa e report? wala namai taxi nga dili manghangyo basta padong ta sa south. sa mani oi. 50 pesos maka uli naman ko ana mag jeep kaduhaun., pero maong mag taxi mi kai naa man guy baby. then srp sad mi agi bah.