Originally Posted by
dark_phoenix
pwede ko mu state ug situation?...
i was invited to go island hopping with my high skol frnds...my mom knows them na gud...ka kita naman gani kao mama nila...now, my mom wouldn't allow me to go because i don't know how to swim...is that really a valid reason para di ko niya sugtan?...yeah it is valid pero di pud ko boang na moambak ug kalit sa dagat nga di ko baw mu sawom and knwing nga lalom ang dagat...i know she cares lang jd...pero knowing that that escapade would make me happy dibah murag selfish na sad na di siya mu sugot?...ana siya di daw ko masaligan...kanus a pa diay koniya saligan?..in my whole life wa jd ko nag bulakbol na anak...i even have good grades...i'm already 18...this time inmy life is the time to have fun...in ani jd biya na age...this is not the only time nga iyang gi hadlangan kaong kalipay...i really want to go into modelling pero di xa sugot kay wa dawnako tiwasa kaong voice lesson..that's selfish right?..back to the topic..trust is a very important thing jd in a relationship...i just hate it nganung wa siya salig nako..i ven told her nga dili ko maligo...di jd gihapon siya...
please help?...sakto xa na dili ko niya sugtan?