Be true to yourself. Not only are you denying the girl a chance at happiness, you are denying yourself as well. You both lose.Originally Posted by cruel_guy101
Be true to yourself. Not only are you denying the girl a chance at happiness, you are denying yourself as well. You both lose.Originally Posted by cruel_guy101
Hala, pareho diay tang toyab day. haaaaaaaaaayyyyy. Apir! Ka federation.
Joke lang.
Mao ra ni akong masulti. Follow your heart. If you don't then ikaw ra mag suffer. Kung bayot dyud ka di pag binayot. Para ma accept sa imong pamilya ang imong pagka gay di do something na malipay sila. Like get a good job or pag doctor ba diha ug abogado or kung successful ka sa imong field. Accept lagi na sila kadugayan.
Then luoy sab ang girl kay wala dyud siya kabalo na bayot ka. Pareho mo mag suffer ana in the end. So pangita nalang ug laki kung di na dyud ka mausab.
i felt pity for your gf..... let her know the soonest lang kay luuy jud.
dapat lng jd kay sauna ra kaau ni g post nya.. ahahahahaa... 2005 paOriginally Posted by michelle_eaea
awwww pag share mu sa lalake!
awwww. . pag nilaki na lng kuno boang boang man nang mga bayot woe. . .
mao btaw naa nag ka gus2 nimu ky gus2 sa girl nga ma laki ka bayota ka. . . jowk. . .![]()
waaahahahahha... atotz ani oi! bitaw, magpakatotoo ka oi! ing-na u parents na dli jud madala nga mag nilaki ka... of course,masuko jud na sila pero in the long run ma accept ra na nila especially if firm jud ka sa imong decision na bayot jud ka.. hehe.. goodluck nlng! ^^Originally Posted by gian
congratsss bro/sis, your enjoying both worlds... i wish i was like you... hehehehehehe joke
bitaw bro... get-out of the closet and tell it to the world nga toyab gyud ka... og dili sila kauyon wa sila mahimo ka imoha nang life.... shodi sila kabuot nimo...
shodi abas yutch..
chuvanessss![]()