BLESSED kaayo. kay di tanan pede magkababy.
super nice.way makalabaw.words cannot express unsa ko kalipay when she came into my life
+1 to that.Originally Posted by sheeshcute
ing uli nimo kapoy kaau kay gkan sa work, pro kita ka sa smile sa imo baby mawala dyud.
gahin kag time ang money para sa imo baby
the first time i saw my daughter sa nursery...
d ko kaexplain sa feeling...
how could a dark-hearted, evil person like me create such a beautiful thing... i just stood up there for a few hours, very happy and contented. mas nauna pa kog kugos niya kaysa iyang nana...
now, she's 5... there are things she needs that i cant give right away, i really make it a point na mahatag nako niya iya gusto... bisan wala nalang ko, basta naa siya. i think that's how life works...
ka char sd ninyo oi.. d ko ka relate.. hehe pro mao sd na akng dream in lyf.. having a baby.. at d ryt tym ha..hihi gnhan lng jd ko naa koi baby den wyl ngbasa ko sa mga coments sa mga pipz.. nka realyz ko nga nindot jd cguro ang feeling.. & mytag dli na mu dako ang baby oi..ky ma priha nya nko.. lisod na au..![]()
anah.. pareha ka sa mama sa ako anak... pag gf pa mi. ana xa ganahan xag bata. kanang dili mohilak, dili mokaon, dili malibang...Originally Posted by burn182
hehehe murag ROBOT.
mao nay pinakakapoy if baby pa ang bata. mumatag gabie, matug ug buntag. nindot na kun toddler na kay di na kaayo lisod...
faet ang lyf pag walang baby... huhuhuhu
i love my baby girl so much.. she's gods greatest gift to me... she's my inspiration and my life...
hmm..yawa gastohon napud hehe..joke
they(my four children) are reasons why i work so damn damn damn hard... and at the end of the long damn hard day seeing the smile on their faces and calling you "Papa" that long damn hard day just fades off into the thin air....