dli bro..migo lng mi ni joma..cya ng set up sako scoot..diha sad gkan ang ako pipe...hihi..maayong taw sad na si joma...hihiOriginally Posted by geepeejr
dli bro..migo lng mi ni joma..cya ng set up sako scoot..diha sad gkan ang ako pipe...hihi..maayong taw sad na si joma...hihiOriginally Posted by geepeejr

lagi bro, naka soroy ko sa ilaha. nindot kaau mga scooter didto oi. buotan sad kaau nang bataa, motabang gyud.
o dd2 sad mi ila...ato to pakuyog sato chill2x..hihi..daug to cla last time sa cartzone..iya dio 115 cc...kusog kaau bro...watercooled naa radiator..hihi..pilde mga raider nga naka full race...hehe
nindot na bro e lumba scoter ni intsik, X plaza boys sa taga mandaue kusog sad to pang drag..
mao jud..dli mn sad gud ni tig ad2-an si joma sa north recla..hihi.ako nya to ingnon..![]()

kita ko ato iya watercool, nindot kaau bro. kusgan kaau.Originally Posted by leebogko
lagi bro..kusog kaau ni try gani kog testing kuyawan ko..mo wheelie ig lubag nimo sa gas...hihi
neoXdeath- pwede ka mag jad pipe bro pru saba lang... ok kau performance ana tested na,gamit na sa mga tga hawaii ... dpende pd pila displacement imu scoot...
joma texted me ganina and he said he'll try to make it this saturday if he can find a plate #..coz iya mga scoot way rehistro.
saba gahapon ako pipe ron, but i like the form of the circuit pipe, juz like dis:
[img width=500 height=375]http://i4.photobucket.com/albums/y142/NeoXdeatH/maloss_pipe.jpg[/img]
hehe ok sa na mu gipili.malossi team 2005 pipe..kaya ra na ni norbing boss