up sd ko..ehehe
nice daw ang pstube kay makaplay na diritso ug mga movies... la pa noun ko kasulay... ipost ra nko ako mga tests. hehe
pwede bro. naka try na ko. CFW 3.71Originally Posted by pepau
mga appz na naa sa ako psp:
infrared remote... useful if naa ka sa sm department stores.pag-ngon nimo tanan tv na naka display(d mo work sa latest na model tv)
psp calculator .. useful sad ni kay bugo ko ug math
alarm clock ... para dili kaayo ko ma-late sa work ...pero lang late japon
pandora... para unbrick, kay sige lang ko ug kuri² sa ako flash0...
despertar cementeryo... pares ni sya sa pandora..para ma set nako sa 1.50 ug custom/original 3.80 ang firmware.
stuck pixel remover... mag siga² ni sya para tang² kuno stuck pixel..ma wala pero mo balik ra japon ig ka dugay
:mrgreen:
bro, wlan gamiton sa infrared remote?Originally Posted by chagorio
now wer talking... mao ni ako tuyo y nagstart ko ani na thread para naa sad ta tips unsa nice mga apps..Originally Posted by chagorio
@mistersuave slim imu bai? murag dli na mowork ang ir remote sa slim kay murag ala nay ifrared port ang slim... imu phone na lng butange ug ir remote.. nya buhata dayun tong kang chagorio mamalong ug tv... hehe
ahh. di diay mo work.Originally Posted by pepau
unsaon diay pag copy ani? asa ni ibutang? "ScreenShot2.prx"
naa pay himuon before ni ma gamit?
wahehehe.. lingaw kong mka.control ka sa imo tv.. pro d man kaha mogana sa slim, sayang!..
@pepau
naa pud diay appz for cellphone,ir remote? wer can i DL it..?
how about kanang pstube?
makit an ra manang psptube sa google bro. sumpayi lang ug free download inig search aron dali ra.Originally Posted by ricponsib
murag naa search lng murag psiloc tong name ato.. try lng "ir remote symbian"Originally Posted by ricponsib