Pwede ko muorder nimo? Bulk ako order pero i hope we can negotiate first usa ko muorder, I'm very interested...tnxOriginally Posted by chyze_s
Pwede ko muorder nimo? Bulk ako order pero i hope we can negotiate first usa ko muorder, I'm very interested...tnxOriginally Posted by chyze_s
mga bro we have 2500 sqm along SRP road what do you think will be a good business in that location its open space yet no building pls help. thanks mga bro
bro, asa dapita inyung area.....padulong na sa talisay......
yes bro sa talisay part na eskina gyud sa carmen intersection buyon ragyud sa shell nga bag-o gasoline station bro. naa kay maayo idea diha bro? (:
hi brixyz, nice diay ang location sa inyong lot considering na agianan kaayo cya. For now, mingaw kaayo pa nang lugara kay agi mangud me dha if laag me. Maayo unta if u can get hold sa the tentative plan sa government dhang dapita and work from there.
OT: Kanang shell dha noh nindot unta na imnan..ka inom me dha twice..but karun dili na pwede! BAsin dha ra ninyo imnon sa sakyanan di jud mosugot...Pait pud ning taga south ta and layo kaayo ang laaganan na nindot pud bah....![]()
katezu: bitaw kate nice baya cya tinouod sud ka na mingaw jud diha nag encourage baya ko sa mga pips and friends na if naa sila mga filling materials ako lang ipa dump didto sa amo lot sa srp haron mo appreciate pud in case if i baligya nalang namo, if wala jud alternative kay idol kaayo pagka palita oi (: thanks for your comments (: i hope i could still find more suggestions from people like you. (: wink hehehe
mu-close ba ang SRP basta gabii? nndot unta kung restobar. na naay bilyaran and imnanan.. i know common au but wala man gud kaau sa south..
cesski dili man mo close ang srp 24 hours man diha mingaw palang gyud gamay ragyud pagka mingaw hehehe wala may imnanan diha nice pud baya na pero samok sud ayo nang imnanan oi naa mag away mag lalis hehehe labad sa ulo. (: bitaw sa south wala kaayo dagko nga imnanan ug bilyaran pero dili gyud nako ma consider ang place as of the moment.. salamat sa response bro ha
sis ko. hehehe.. nwey, it's a good investment.. just hire a good bouncer..
d na mamingaw ang SRP kung tukuran nmu ug bilyaran ug imnanan..
hehehe sorry sis (: ikaw siguro ako regular customer if ever hehehe