up
up
up sad ta...sa 1.1.3!...[br]Posted on: February 14, 2008, 12:00:17 AM_________________________________________________1 .1.3...here i am!..Originally Posted by dharsam
hahahaha. duha nata.
pero bai jaytol mag restore ko to 1.1.3 gabii ni kalit lang og connect to iTunes. soft upgrade man gud akong gamit. mas nice guro clean install.
wa ko nag softupgrade...update thru itunes 7.5...dn ZiPhone dn anySIM 1.3....nice kau ang add to Home Screen!...Originally Posted by comicGeek
thanks to Geohot, Zibri...
mau. hehehehe.
gamit kaau ang ziphone bai. murag pandora sa psp. di nata mahadlok ma brick. pero si trazer hadlok gihapon. wahahahaha.
dlikado baya sad ma bricked!..gamay'ng sipyat.[br]Posted on: February 14, 2008, 11:24:52 AM_________________________________________________d li mo maglaway ani 1.1.3...balhin balhin lang...
noticed the difference?... :
![]()
hahahahaha
drag drag nalang.
murag i restore ni nako to 1.1.3 ako balik
bai naay kb fix sa 1.1.3 para ma off ang auto-correction sa keyboard?
sa screenshot bai unsa gamit nimo. di man mo work sa 1.1.3 akoa
iPhone screenshot...robota software. soft upgrade man gud na. straight update gamita.[br]Posted on: February 14, 2008, 12:38:22 PM_________________________________________________naa...hehehe.Originally Posted by comicGeek
oks. i restore ko ni. pero mas maau guro downgrade 1.1.1 then upgrade 1.1.3 para ma limpyo