haha na hijack! daghan na ta! pm me bro last price sa imu xda 2, 2i and atom exec beh.. tnx!
haha na hijack! daghan na ta! pm me bro last price sa imu xda 2, 2i and atom exec beh.. tnx!
jeesh... brazen newbies...
HUY! Palit namo! Ayaw na ni hangyo a ang presyo sa seller. Super sulit naman ni at 14k for an Atom XDA EXEC! That's a 40k phone for 14k! Mura mansag typographical error!
Up for you!
pm'ed you bro...Originally Posted by bluntman85
tnx bro, hehehe dili ni typographical error bro 14k jud ako let go ani na item, negotiable pani gamay, just give me an reasonable offer lang. ako lang e-let go barato kay naa koy plano paliton pud na lain na cell.Originally Posted by ckice168
kuhaa lang akong .45 dri sa balay... ako na ng imong XDA. hahahhahahaOriginally Posted by john_yo
sayang,,, short ko moneyup nalang...
toink, daghan na kaau ko .45 ana bai, hehehe lain nalang, wala kay ma trade diha para sa xda 2, hehehe asa naman to imong gi ingon na mga bala? wala pa jud nimo ma kit-e bai?Originally Posted by dexterdal
for those who want to trade, try lang mo og offer basin magka sinabot ta.hehehe pwede ra pud ko mo add og cash if needed.
tnx for the up bro.Originally Posted by vladmire
up napud ta for today.....
trade ta with house and lot? hehehehehehe
toink.... hehehe cge bai, nya pila pud imo add na cash? hehehe
up... up... n'... away........
Cge ko tan aw dri unsaon pag post nga ako di jud ko kabalo. Can anybody here teach me how to post my own please> . . .
Originally Posted by Pullback
you have to earn it yourself, be junior member first. thats allOriginally Posted by Pullback