another question bro: where do you market your pigs? how long have you been to this business? daghan bitaw kau mosurrender nu? unsa usually causes?Originally Posted by jheartfred
another question bro: where do you market your pigs? how long have you been to this business? daghan bitaw kau mosurrender nu? unsa usually causes?Originally Posted by jheartfred
my friend is in it for 3yrs now.. me i just invested a year ago... market? daghan mn meat dealers ron.. mutira gani mi ug lechon if naa piglet na medyo gamayon so that mas dako namo mabaligya..
what do you mean sa "mutira gani mi ug lechon if naa piglet na medyo gamayon so that mas dako namo mabaligya.."? do you know the technique and gani ang fats sa baboy maseparate sa meat?Originally Posted by jheartfred
we cook lechon bro if ang baboy kay wa kadako like its brother/sister... aron mabaligya namo sa price na medyo di mi lugi
ah.... you sell it kanang chop2? naa mn gud ko friend nga nag-open cya mga lechon stand. wa mn nidako. infact iyang gstop na uban branches niya. and to think iyang mga stalls are located sa mga nice nga location.
nope we just cook then sell it sa mga mochop2. with regards to ur friend, it was a rung move kay daghan au nag-chop2... talisay, mandaue and liloan are the famous spot to buy lechon... so bisan pa if maayo iya pwesto naa na naka-una and famous pod
ic. kung ana pila sd palit sa tig chop2? per kilo gyapn na? dagko bya ang kita kung lechonan nga kusog nu? wise kau ng uban kay ang bukog apilon ang dagko pagtimbang
sa dumaguete ang lechonan sa akong friend not in cebu.
kana ba sa talisay asa gyud ng lami? akong natry ang mila's ra mn
di na minaro bro kay apil mn sad na sa pagpalit nila namo... kalimut ko sa price kay ako ra amigo ang nagprice..
nga boss kinsa diha palit baboy para pasko? naa ko diri 5 pcs. each one 55kg live weight.++ each pig . 5k each. until dec. 20 ra kutob. thks. 09192209367.my no.
up!
Similar Threads |
|