ngita sd diay kag dd6 bro? hehehe dd20 jud bro... d matabang oyy.. grabe sd nuon k payter nga twin pedal.. tsk tsk tsk kwarta lng jud
ngita sd diay kag dd6 bro? hehehe dd20 jud bro... d matabang oyy.. grabe sd nuon k payter nga twin pedal.. tsk tsk tsk kwarta lng jud
ahh grabe na na dd20 uy murag brand new 30 watt amp ang presyo. hehe.ngita ko ug sakto na delay ky importante kau. delay ug eq ako gpangita karn. maytag naa matimingan. hehe.
Hehehe mau jud.. suss ahak... hehehe mata p diay ka bro? say au diay? hehehe
mao ni ako pasabot TECH 21 NYC SANSAMP!!!
kagamit namo ani?..
and i'm building it myself..
originals costs around P10K to P14K...i dunno if naa ba ni dha sa SM
iv already built 10 pcs of them including for myself(3 of them) mostly who owns MT-2 aftr cla kakita namo na maoy ako gamit....not to mention flangers,chorus,phasers,etc....
i never owned those glossy and highly priced pedals sold at music stores mga bai...tnan sa akong pedalboard costumized ra nko including my 100W amp..
man, solid pa ni sa MT-2 btaw...mao nay klarong pagkasulti...
oops, sorry bwt this... I'm aware this topic is all about DELAY..sorry jd au nkahisgut ko og distortion..
cncya na...
Mbuhat sd kag delay pedals bai? nya asa nmn ang samples? heheheOriginally Posted by raigo250
unta bai only naai usa ka IC ang dli available sa Pinas...mao tambay akong mga PCB para delay...hulat lang sa samples bai..g.upload nmn nko
do, na nak out jud ko nakatug na nuon ko. hehe.Originally Posted by goryo85
cge bay, huwat2x lng mi. basin naa kay eq ug booster or preamp pedal nahimu diha bay. ingni nya ko ha? heheOriginally Posted by raigo250
pro delay ang amo gi atngan.![]()
naa ko 6 or 7 or 10 band equalizer, booster, or preamp bai....except ra jud anang delay ky walay IC ang Pinas ana dri
gawas kung naa kai kaila na tu.a na sa US mgpada ka anang IC.ha...lisod mn gd kung ang tbook unit imo sad ipada ky mahal pa sa orig price ang shipping..hehehehehehe..

Bro!!!!!!bantay ka ha kay ako gyud una mo palit anang mga pedals nimo!!!!hehehehe...

bro!!!!!!!!!gai mi number nimo para ka txt mi nimo pud....