Results 1 to 6 of 6

Default Financial problem sa akoa co-worker(nanganak asawa)

Good day to all! Dile ta diay ni akoa problema kundi sa ako co-worker. Bale bag-o ra nanganak(caesarian) iya asawa and then need siya ug financial assistance with regards sa hospital bills. Ask ta ko what government agencies ang pwede maka tabang niya since dako2 jud ang iyahang bill sa hospital(around 46k). Thanks sa maka tabang!

Quote Originally Posted by pagkalamia View Post
    Good day to all! Dile ta diay ni akoa problema kundi sa ako co-worker. Bale bag-o ra nanganak(caesarian) iya asawa and then need siya ug financial assistance with regards sa hospital bills. Ask ta ko what government agencies ang pwede maka tabang niya since dako2 jud ang iyahang bill sa hospital(around 46k). Thanks sa maka tabang!

Ako kauban sa trabaho nabannga sa motor na ospital mahal kaayu pud ang gibayran ,kung wala mi nakig-negotiate (dala argue) sa hospital, dili siya pagaw sun. a quarter of a million iyaha bill tana pero kalooysginoo nakabayad gyud siya.

Anywayz, mao ni among gibuhat :

1.) Nananghid mi sa Finance Dept sa gitrbahuan namo kung pwede ba mi maka ask permit to ask donation for employees via salary deduction voluntary sa ubang empleyado.
    2.) Ni duol ang kauban nako sa work (family) nga na aksidente sa PCSO para donation.
    3.) Nananghid mi sa workplace kung pwede magbutang ug donation box para donate.

4.) Nangutana mi sa HR Dept pa apply ug Accident Loan (Inquire sa inyu company if available ni sa ilaha).

5.) SSS ug pag IBIG pud for help.(try inquire sa PAG IBIG ug SSS unsa nga loan pwede niya)

6.) Nangayu mi permit kung nahan ba ang manager namo mu donate sa among kauban.
    Last edited by MollyMillions; 07-19-2018 at 07:25 PM.

ipa-post sa fb ni mayor osmeņa

sige, thanks kaayu sa imo suggestion mam. bisan ako ma shock knowing nga ni avail pa jud sila ug package sa hospital.

Quote Originally Posted by marius View Post
    bossing, if adto mo ug pcso, dalha ang bill gikan sa hospital, and dapat ang bana gyud sa imong friend ang mo adto. together with i.d. and then hangyo mo didto. mo help gyud na sila boss.
    sige sir thanks! teksan lang ko to since naka leave pa siya. na problema gani siya pag gabie kay medyo alanganin sad iya kwarta at this moment since naa pasad siya gipa eskwela mga manghud.

PCSO brad. Muhatag na sila. medyo dugay dugay lang

7.    Advertisement