Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Quote Originally Posted by zepout View Post
    maayong hapon. kahibalo mo kung asa dapit ila main office? ganahan unta ko mo tan-aw didto and suroy. thanks daan
    naa sa may fooda lacion ilang office... sa ubos dapit sa metrobank

Default ask q lang...

Quote Originally Posted by kinkygee View Post
    kinsa ninyo ang naka palit ug lote diri?
    tapok ta nganhi and discuss any developments on this subd
    hi! I have mine sa Phase 2... so my question is, when ta makadawat anang tallysheet? hmm
    wala q equity, i preferred straight payment... so musta ang inyo pagbayad?

ok ra so far.. in house ra man among payment... pila ka sq m imung nakuha?? asa nga BLK? @bitwisecoder?

kinsay ganahan mo.assume ug lot dri sa sa akong lot sa phase 1, block 8, corner lot, 122 sqm. pls contact me at 09228417780 for more details.

unsa naman latest development ani? naay naka adto?

Quote Originally Posted by euijin View Post
    unsa naman latest development ani? naay naka adto?
    Nag palit mi ug yuta sa ako uyab diri so far wala pa sila HLURB number lage and ang yuta wa pa na fully processed ang papers. Ang website sa contractor psalm ventures kay wa man nag butang na project ni nila pero nag trabaho man ko sa construction kibaw jud ko tapulan jud ning mga contractor mag update sa ila web pages unless dako like MDC, MEGAWIDE and etc. Usa pud e note daghan licensed real estate brokers na maligya ani so naka hatag ghapon niya ug gamay legitimacy. FYI ang office wala na daw sa fooda naa daw atbang SM lacion. Naa ko manila ga work ron so inig uli nako april ako siguro ni tan awn unsa progress kay murag di jud makaya sa ako uyab mag hawd2x ngadto sa ila opis para tagaan ta ug tarong na tubag kanus a jud ni ma human and ma process na ba ang lot deed. Dapat ta mga lot buyers magka grupo ani kay tingali ge ilad ta 2030 pa ma human ni ug develop.

2030 pa ma human ug develop sus ka risk ani,,, clean title bani nga lot bisan mother title lang pag kuha ninyo?,,kung tax dec lng ni sus pagka dakung risk ana on 2030. please check sa HLURB if na approve naba ni nga subdivition.

Quote Originally Posted by ncosia View Post
    Nag palit mi ug yuta sa ako uyab diri so far wala pa sila HLURB number lage and ang yuta wa pa na fully processed ang papers. Ang website sa contractor psalm ventures kay wa man nag butang na project ni nila pero nag trabaho man ko sa construction kibaw jud ko tapulan jud ning mga contractor mag update sa ila web pages unless dako like MDC, MEGAWIDE and etc. Usa pud e note daghan licensed real estate brokers na maligya ani so naka hatag ghapon niya ug gamay legitimacy. FYI ang office wala na daw sa fooda naa daw atbang SM lacion. Naa ko manila ga work ron so inig uli nako april ako siguro ni tan awn unsa progress kay murag di jud makaya sa ako uyab mag hawd2x ngadto sa ila opis para tagaan ta ug tarong na tubag kanus a jud ni ma human and ma process na ba ang lot deed. Dapat ta mga lot buyers magka grupo ani kay tingali ge ilad ta 2030 pa ma human ni ug develop.
    needed jud ni nimo iupdate permi boss. basin mapareha sa uban bati ang experience... wala man kaha ni HLURB...

Mo klaro lang ko mga sir/mam na kanang 2030 ge exaggerate ra na nako kay hinay kaayo ang trabaho oi. Ka adto jud ko last month murag walay improvement.

Junior Member
    ka kuyaw ana oi mga agawn. mao duha duha jud ko aning data data kay mahulog tag tabla bahalag mahal nalang basta sigurado
    sus mo kuha raba unta ko aning mga data data nga yuta, tigumon nalang nako para e cash mas klaro pa

11.    Advertisement

Page 3 of 3 FirstFirst 123