Duterte needs a good PR man
@amingb, mi share man gyud ka ug fb fan page, basin ganahan ka mubasa ani:
Pope Francis on Duterte: "There's no need for an apology. I admire his Honesty" | NEWSPH![]()
Bisag naa pa issue sa Pope, Duterte ghapon ko.
utro sad ning simbahan grabe pa sa tanang kurakot. mag apil2x uroy!
![]()
people need to STOP spreading this...
surely, the pope doesn't have to respond to it...
digong responded to the people who are easily affected...too much teleserye...
![]()
Balat sibuyas ug mga OA jud ning mga Pinoy. Epekto sa mga soup operas. As if wala nakapamalikas sa tibook niyang kinabuhi. Hure Mutter!
Kining mga naa sa military puro man gani pamalikas diha pero ilang mission is so NOBLE. Pero kining mga pari? Pot.ttt....na
Last edited by BetterPhilippines2015; 12-01-2015 at 07:05 PM.
karon ra ko kabalik dinhi sa istorya. naa man diay daghang supporters ni Digong dinhi. DU30 2016
kung dili si Duterte ang inyong gusto, kinsa man ang inyong iboto?
si grace poe? gidisqualify na man karon lang sa comelec
si mar roxas? unsa may nahimo niya tong DOTC ug DILG secretary siya. magsukad pa gyud ug kan-on sa baso
si binay? grabe man kaau ang corruption niya. ang mga ads kay about gihapon sa makati. wlay ads sa mga nabuhat niya as VP?
si mirriam? naa may health issues
Duterte - a lawyer with the manners of a street thug. Akong nahibaw'an nga maldtio nga Presidente nga niagi sa Pinas kay Marcos. Gusto sad mi makatilaw ug maldito nga president before mi matay. Kanang pirmi lang feeling "high" ug naay gipatay na criminal.
I was wishing for a "bloody" Edsa 1. Pero murag once modaog ni si Duterte, ma granted man guro ni. Kalami.
"Head on a pike"
Last edited by BetterPhilippines2015; 12-01-2015 at 07:17 PM.