Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 40

Thread: B22 concern

Quote Originally Posted by wolverine15 View Post
    system migration/update ang Globe ron. This week or next week daw mahuman matod pa sa ilang rep... Kay akong replacement sim kay 1 week na wala pa japon ma activate ug walay signal tungod ana ilang system update...
    so ma ok rani boss? ika 6 days na sa amo karon. hehehe. cge na reklamo mga customer. hehehe

maoy ingon sa globe boss... ako 1 week nasad d kadawat ug text/call,,,, makasapot lagi

Quote Originally Posted by wolverine15 View Post
    maoy ingon sa globe boss... ako 1 week nasad d kadawat ug text/call,,,, makasapot lagi
    smart ako boss pero putol2 man gihapon. so affected sad ang smart sa migration sa globe.

Newbie Premium Member Reichien009's Avatar
    Sa akong nabantayan.. katong smart broadband na LTE lang is dili siya ma dc... kaso lang, most of the time is mohinay jud siya... pero katong pag try nako ug LTE JUMP IN, for 2 months.. paspas ang JUMP IN kaso lang sige ka dc jud.. dili ka duwa ug online games ug tarong.. pero paspas ang internet....

Quote Originally Posted by Reichien009 View Post
    Sa akong nabantayan.. katong smart broadband na LTE lang is dili siya ma dc... kaso lang, most of the time is mohinay jud siya... pero katong pag try nako ug LTE JUMP IN, for 2 months.. paspas ang JUMP IN kaso lang sige ka dc jud.. dili ka duwa ug online games ug tarong.. pero paspas ang internet....
    ic ako jump in sad ma putol2 mga 1 hour kapin nya dc. ahak ani oi

pataod nalang og linya bro.. dli na jud ni ma consistent ang LTE..

Quote Originally Posted by BolABug View Post
    pataod nalang og linya bro.. dli na jud ni ma consistent ang LTE..
    nag hulat pami ug slot sa pldt mao nag LTE nalang sa mi. sayang man gud ma pundo ang kwarta dli maka operate.

Quote Originally Posted by esip View Post
    nag hulat pami ug slot sa pldt mao nag LTE nalang sa mi. sayang man gud ma pundo ang kwarta dli maka operate.
    mao sad na akoa problema boss. Gahuwat kog slot sa PLDT mao temporary sa nko ning LTE. Dili sad ko ganahan ug globe kay naa capping. Ang skycable sad pangit kaayo connection akoa gipa putol. Okay ra nko 3mb ang speed basta okay lang ang latency.

ako.a ot 350 modem. ma putol2 og jump in sim gamition. pero kung kick start sim deli ma putol. pero mo hinay cxa. den mo balik kusog eg kadlawon na. ang jum in sim mo kusug sau sa buntag. haha. ahak oe. d ta katarong duwa og online games. cge ka DC. 1week na kapin.

Quote Originally Posted by jmcbride07 View Post
    ako.a ot 350 modem. ma putol2 og jump in sim gamition. pero kung kick start sim deli ma putol. pero mo hinay cxa. den mo balik kusog eg kadlawon na. ang jum in sim mo kusug sau sa buntag. haha. ahak oe. d ta katarong duwa og online games. cge ka DC. 1week na kapin.
    ang kick start dli mo putol? smart gihapon na bro?

11.    Advertisement

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast