Page 894 of 956 FirstFirst ... 884891892893894895896897904 ... LastLast
Results 8,931 to 8,940 of 9551

Tinuod ni nga nahitabo... Usa ka gabii, nikuyog kos ako papa kay naa sya giovertime. Nag work sya sa usa ka electric company. Gabii na kaayo to, mga 10pm. Layo sa mga kabalayan to nga lugar, mingaw gyud kaayo unya sobra kangitngit.

Wala ra man pod mi nagdugay didto pero strikto ang instruction sa ako papa na dili gyud kuno mi magbanha, so mao to gahilom ra pod ko.

Karon, pag-uli namo sa balay, nangutana ko niya ngano di man lang gyud mi pwede magsaba saba ngadto, nga anyway kami ra bitaw naa didto, so wala man mi laing tawo nga matugaw.

Mao to storya sa akong papa, naa daw sya officemate ngalan ug Milet, buntis kuno to. Nag overtime daw tong bayhana didto sa office one time. Karon kay wala pa man mauso ang computer ato, so kadtong tig encode sa mga electic bills, type writer pa gyud tawon ang gamit.

Sige daw ug type si Milet kay gaapas ug encode atong mga electric bills. Sus karon kay nibagting man ang telepono... Iya pod kunong gitubag.

Sige syag, hello...hello...wala man pod kunoy motubag. Hangtod nga 3 times na daw kunog sige ug bagting ang phone.

Sa ika 3rd time nga pagring, nasuko na gyud kaayo si Milet mao tong nangisog siya, iya bale gikasab-an tong nanawag.

Hangtod naa kunoy nitubag na babaye. Niingon kuno... "Ayaw kuno pagsaba saba diha".

Perti daw kabugnaw sa tingog..

Sya ra usa didto sa office adto tungora. wala pod kunoy lain nakabalo nga nag overtime siya. Sa iyang kahadlok, nakuyapan siya. Nakuha daw kuno ang iyang gisabak human adtong hitaboa.

Quote Originally Posted by 2nderemperror View Post
    ahaha. puyat siguro imong papa ato boss

hayahaya gud diay adtong bataa boss,
    mura raman ug gasakay-sakay ug flying nimbus ni Goku
    lamia sa'g comment nimo bai oi, imbes naay horror effect igbasa sa story magkatawa naman nuon ta...

Quote Originally Posted by Sryche View Post
    Ako na ipadayon ang akong storya about sa akong maestra.

First year highschool mi adto circa 1996, nagsakit among maestra sa Science mao to nga naay nipuli nya substitute teacher. Mao to sya ang maestra namo nga nagpuyo adtong balay dapit sa suba diin giwakwak tong panday nga amigo sa akong papa.

Karon tunga tunga sa semester, namatay ang bana sa amo sub teacher. Mao to nga kaming barkadaha nagsabot nga mangadto sa ilang balay. Naghire dayon mig motorcab, ug nangadto mi didto human sa amo klase, mga 6 mi kabuok. Mao to, natingala mi kay mingaw kaau sa ilang balay.mngitngit pa gyud kaau.

Ila dayon mi gipasulod, pero wala gyud laing tawo didto. Wala man lay bulak or suga man lang iyang lungon. Unya mga 5pm na baya to, ngitngit na gamay sa gawas. Wala pa abti ug 5 minutes, gadali dali na ug gawas akong mga barkada. Nahibulong pod ko ug ngano.

Mao to sakay na lang pod mi balik sa motorcab nya hilom gyud kaau sila tanan. Walay isa nga mistorya or unsa. Mao to pag abot namo sa simbahan, kay didto man mi sigtambayan kay catholic school man mi...pag abot didto, nagshare dayon mi sa among gipangbati. For the first time, kadto ra mi kitag haya nga ingon adto.

Naa diay nahibaw-an isa namo kabarkada. Ingon pa niya, kadto daw anak sa amo maestra nagka classmate daw kuno sila adto pag elementary. Mga grade 3 daw sila adto, cge daw panghambog tong anak, moingon daw to permi, "Nah, gabii milupad mi kuyog akong lola". Ug pangutan-on daw asa nilupad, moingon daw, "bisan asa, molabang gani mi ug dagat...sakay ko sa iyang buko buko".

Mao sad daw tong wala kau miadto paghaya kay, namatay na ang tiguwang na wakwakon, namatay na pod bana sa amo maestra, so naturally, walay laing kapasahan kundi amo gyud teacher.
    OT: boss curios lng ko sa circa 1996. Dba restaurant man na? hehehe

After ani boss so confirm na jud ninyo nga napasahan ang teacher?

^ Circa 1900 imo pasabot bos

Hi guys

Mangutana unta ko asa daghan ug ghost sightings here in Cebu? As well as asa ang mga haunted places? I'm planning to visit one of those places

Thanks much!

Quote Originally Posted by khezquinn View Post
    Hi guys

Mangutana unta ko asa daghan ug ghost sightings here in Cebu? As well as asa ang mga haunted places? I'm planning to visit one of those places

Thanks much!
    Pwede mukuyog ani boss? or kita mga istoryans?

I'm currently writing about ghost sightings in Cebu, bati sad kaayo if magsuwat2 ko nya wa ko ka-experience heheh so ganahan ko muadto so mga creepy/haunted na places. Any suggestions?

hapit na kalag2x.. share namo sa inyong ghost stories.. hehe

sakkkaaaaaaaaaaaaa

When i was a young boy, We moved to a house in the mountains, we already moved in before the house was in a complete state, so the windows still didnt have glass on em, and the house also wasn't blessed by a priest yet. Ingon sila kato nga lot, nalubongan daw tu ug mga patay(farmers) from the past. Now wala rami, naka settle rami, fast forward to sleeping time, mga around 2 tu, nakamata ko, then akong na witness jd sa gawas sa imong window kay, lalake nga green kaayo ang nawng, nag sul.ob ug kanang murag farmers hat nya gadala ug scythe, pag buntag gd ato kay gihilantan ko. even since that time, mutuo najd kog paranormal nga stuff. they're real.