Page 43 of 54 FirstFirst ... 334041424344454653 ... LastLast
Results 421 to 430 of 536

Quote Originally Posted by waterboy0911 View Post
    Bro unsa meaning sa blinking light sa 3rd & 4th light dungan sya ug blink.. Nag subscribe ko ug 1 week first day okay the next day wala na till today..

Wala gyud sad ni ma update kay kato pag testing nato ako na g disable daan ang ft update sa management/software..
    pede change sim sir. pero wait lang una sir. ah kay sayang mga load gud. check sa nako uban sir if naay ni balik. karon gamit nako is katong new modem so wala ko ka test gamit sim na load2x pa sir karon bugsim ako gamit pa.. cge lang mag load ko tom check nako sir unsa.. update lang ko dri nya sir.

for bug sim.

kickstart or smartbro pink kht luma pwede...(tested)
    BIG5 send 9999
    5MB consumable po yan
    surf lng kau at kpg no browse na automatic na sa portal yan.ibig sabhin ubos na ung 5mb na consumable,pero sa gui connected ka pa rin..wait lng kau 3hrs maximum,babalik na connection nyo.
    Wag kalimutan,turn ON load protect...

tested na sa uban mga sir. try lang nato pud.

update me lang mga sir if working sa in u

Asa na nato pangitaon ang Load Protect Sir, naa ka idea?

Quote Originally Posted by Lexiecbu View Post
    Asa na nato pangitaon ang Load Protect Sir, naa ka idea?
    dri makita nimo ang load protect sir >> smart.com.ph/bro-dashboard/prepaid

pm me lang mga sir kay ako cp na habilin sa pikas balay gabie pa.. sorry sa d nako na replyan pm me or naa pud ko sa fb online rako.

Quote Originally Posted by 88th View Post
    pawala sa duka

twerk

https://www.facebook.com/88floorgift...os/vb.16946523

90764546/1700643420165443/?type=2&theater

one last

https://www.facebook.com/88floorgift...os/vb.16946523

90764546/1700639743499144/?type=2&theater
    c koreaboo ni bro

Quote Originally Posted by khangkhing View Post
    pede change sim sir. pero wait lang una sir. ah kay sayang mga load gud. check sa nako uban sir if naay ni balik. karon gamit nako is katong new modem so wala ko ka test gamit sim na load2x pa sir karon bugsim ako gamit pa.. cge lang mag load ko tom check nako sir unsa.. update lang ko dri nya sir.

for bug sim.

kickstart or smartbro pink kht luma pwede...(tested)
    BIG5 send 9999
    5MB consumable po yan
    surf lng kau at kpg no browse na automatic na sa portal yan.ibig sabhin ubos na ung 5mb na consumable,pero sa gui connected ka pa rin..wait lng kau 3hrs maximum,babalik na connection nyo.
    Wag kalimutan,turn ON load protect...

tested na sa uban mga sir. try lang nato pud.

update me lang mga sir if working sa in u
    boss, naa ka ma suggest nga fix? bisan unsa nga smart LTE sim dili naman mugana sa OD350 nako nga modem.. nikalit raman ni, last 3 days lang...

Quote Originally Posted by harshmellow View Post
    boss, naa ka ma suggest nga fix? bisan unsa nga smart LTE sim dili naman mugana sa OD350 nako nga modem.. nikalit raman ni, last 3 days lang...
    hello sir. mao na ato prob ron sa ultera. uban connected namn. tanan troubleshoot nako wala jud. maski change sim new load same effect ra ghapon sir. waiting ko sir update sa ako mga kaila unsaon pag fix ani. working ramn ang ultera prob kay d ka connect sa smart net.

Quote Originally Posted by khangkhing View Post
    hello sir. mao na ato prob ron sa ultera. uban connected namn. tanan troubleshoot nako wala jud. maski change sim new load same effect ra ghapon sir. waiting ko sir update sa ako mga kaila unsaon pag fix ani. working ramn ang ultera prob kay d ka connect sa smart net.
    mao lage pud prob.. working pero giblock lagi daw.. ingon sila change IMEI daw?

G try na nako ang change sim.. Still the same ang effect.. Last day na ugma sa ako 1 week unli.. Wala gyud ko ka gamit.. Sa device. Unsa man ang imo ma recommend ani bai. 1 week gyud wa ma gamit and warranty 1 week.. Change to s22 nalang n..

Quote Originally Posted by waterboy0911 View Post
    G try na nako ang change sim.. Still the same ang effect.. Last day na ugma sa ako 1 week unli.. Wala gyud ko ka gamit.. Sa device. Unsa man ang imo ma recommend ani bai. 1 week gyud wa ma gamit and warranty 1 week.. Change to s22 nalang n..
    same thing here, although sa akoa is 1 day palang

i think change lang guro if naay nay available or s22 dude or kadtong indoor type. kay mahulog lang nig paperweight ang item.

This is expected

Ma block gyud ni siya

Kay smart owns the network.
    Nya ila pa gyud ang modem

Page 43 of 54 FirstFirst ... 334041424344454653 ... LastLast