Originally Posted by chL0e 2 minutes mag tanga? 2mins makagawas na ko i-career ko na ni sa sunod
Originally Posted by larisse 2mins makagawas na ko i-career ko na ni sa sunod tug oi! :P pag exit now na mo guys! 350 per head ila promo
Originally Posted by chL0e tug oi! :P pag exit now na mo guys! 350 per head ila promo ayay naka-una august kaya? ga-rigor pa jud akong utok oi exit now, 350.00 per head
Originally Posted by larisse ayay naka-una august kaya? ga-rigor pa jud akong utok oi exit now, 350.00 per head Pwede mokyog ninyo? When?
Originally Posted by burgersteak Pwede mokyog ninyo? When? sundays ra mi pwede? ikaw?
Originally Posted by larisse sundays ra mi pwede? ikaw? Ok ra ko Sundays. Open ra man kaha bsan kinsa mokyog? Hehe.
Originally Posted by burgersteak Ok ra ko Sundays. Open ra man kaha bsan kinsa mokyog? Hehe. yep the more the merrier @chL0e, when ka pwede man? agad ra mi nimo
Originally Posted by larisse yep the more the merrier @chL0e, when ka pwede man? agad ra mi nimo Basin ma.op ko ninyo lels. Dle mo ma.op nko kay tabian ko.
Originally Posted by burgersteak Basin ma.op ko ninyo lels. Dle mo ma.op nko kay tabian ko. aw, si @chL0e, ray bahal anang tabi bitaw sure ha, lingaw ra bayang exit now
Originally Posted by larisse yep the more the merrier @chL0e, when ka pwede man? agad ra mi nimo til when ilang promo? HAHAHA hala oi, basin kita ra ghapn 3 ni wynna ani
Forum Rules