mahal gyud ning atong hobby pero mayna lang ni kaysa inom ug suyop oi
Lami man pod nang INOM og SUYOP brad pero undang nako kay guwang na....pero pwedi maghimo nalang tag Lamisa para tagayanan...og waterpipe ba nga kahoy....wood work challenge "waterpipe" na kahoy...
BRO suggest ko nimo kay CIA na man gud ka, Respected individual man ka sa istorya...
Please organize some wood working challenge...para mag ka met up pod ta bah...di lang ari lang ta diri wa mag ka kit anay...
mas ma realize ni nato kay bisaya ta mostly, sa PHM kay most member kay LUZON area man gud...hasta supplier..taga didto ra pod...
wow... hilig pud diay ka ug power tools maam or sir?
mag scuba tank nalang tingali ko kay dili ma solve ang leak sa vespa air compressor.
nice suggestion boss.
nakahunahuna pud baya ko ug DIY thread... covering woodworking, metal works, and the like...
Last edited by Passport; 06-21-2015 at 01:38 PM.
@ passport
please start the DIY Thread Bro....pwedi mix lang wood/metal and painting....
China known brands.
1. KYK
2. KCT
3. etc
Kinsa nagtry ninyo ani?
Kay ako sa KYK murag fail gyud siya para nako. Bisan gani home use.. Na ahat ra gyud ko palit tungod kay maoy barato unya maoy locally available. Ang Stanley mahal2x man gud almost 2x ang price.
Naka palit ko KYK nga:
1. Philips Screw Driver - fail - dili kalahutay dali kayo ma lingin ang Philips screw niya.
2. Adjustable Wrench - 75% Pass - ok2x ra pero loose gamay ang adjustment.
3. Electrical Pliers - 75% Pass - Kani murag pass siya. Although I'm keeping tabs sa quality.
Brad nalimot gyud ko og post na nag sale diay ang Belmont...basin na a pa karon...70% off PROWIN ang brand...
Hand tools ok ra kau...
http://img.tootoo.com/mytootoo/uploa...et_3320625.jpg
mao ni nga bRand...ang Lotus kay nag change logo sila selling 50% OFF....martilyo / gabas/ etc....
Check out lang bro...basta ako first LOOT kay 4,000 PHP ako nabayran kay 1,200 PHP ra....
second LOOT kay 3,000 pHP kay 900 PHP ra....sa wood work nato brad...naka palit kog bar level bisan naa nako ...it will not harm you kon duha imo bar level?what you think...ako steel tape 4 na kabook...pang reserv nalang for future use bah...tag 30 nalang ang steel tape...hehehe...hasta reveter palit nalang ko bisan naa nako....