Page 5 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 41 to 50 of 56

Thread: Earphone

Quote Originally Posted by Infested View Post
    @xetorkaiba wala pa lagi boss, naa ka ug tig pila? naa ko nakit.an sa lazada ron kaso tig 899 man.. paeta
    wala pud lage boss, ngita pud ko, mao pud na akong nakit.an sa lazada boss, tag 849 ang price pero ambot og pila tanan including shipping charge, hahay kay katong last napapalit ko og item nga 300 ang price , 400 kapin pud lage akong gi bayran,ahaks ,wala kay nahibaw.an nga MI kiosk diri cebu boss?

murag 150 man guro to ilang shipping boss.. limot ko pero naa to sa ilang site.. ehehehe

aw, mao diay, hehe pero mao pd lage ang quality niya ba, dili man ta maka check personally gud T_T nindot jud if ato ma try dayon, kay kapoi na i balik nila hasul kaayo,

murag ok ramn boss kai naa man cod.. imo lang e check first if ok ba siya or dili.

Ts nka palit nka earphone? Asa sad ug unsa imo g palit? Nag plan sad ko mo palit new earphone pro wla ko ma sweto sa mga nndot ug tingog..

Boss sa ingon ana nga range mao ni pinaka ka nice for me..

Naa ni sa metro ayala boss sa may appliances.

ATH-CLR100 | Audio-Technica (S.E.A.)

payter kayu tong Mi Piston, have used it before and really ayos kayu for everyday use.
    bisag naa nakoy SoundMagic E10, nikuha gihapon ko atu kay na curious lang ko sa mga forums nindot mn sila review + ang price very affordable kau dire sa pinas. Ako lng gibaligya sa akong amigo after purchasing Fiio e12a amp, kay mugawas nmn sa amp ang tinood na color and i think mas nindotan ko sa quality sa e10 with amp.

Price/performance payter kayu ang Pistons! (pero ni saka lagi ang price niya sa Lazada noh? hehe)

Quote Originally Posted by kabutix View Post
    payter kayu tong Mi Piston, have used it before and really ayos kayu for everyday use.
    bisag naa nakoy SoundMagic E10, nikuha gihapon ko atu kay na curious lang ko sa mga forums nindot mn sila review + ang price very affordable kau dire sa pinas. Ako lng gibaligya sa akong amigo after purchasing Fiio e12a amp, kay mugawas nmn sa amp ang tinood na color and i think mas nindotan ko sa quality sa e10 with amp.

Price/performance payter kayu ang Pistons! (pero ni saka lagi ang price niya sa Lazada noh? hehe)
    Sir wla diay baligya diri cebu mi piston.. Syanga sad oi..

Quote Originally Posted by rodzpeacemaker View Post
    Sir wla diay baligya diri cebu mi piston.. Syanga sad oi..
    sorry sir but im not from cebu man gud, wa ko kabalu if naay mi piston dira.
    sa lazada raman to naku gikuha akoa kay upon stumbling sa mga foreign forum groups, sa pilipinas sa lazada ka makakuha ug original k daghan kayu fake copy sa mi pistons.

Quote Originally Posted by kabutix View Post
    sorry sir but im not from cebu man gud, wa ko kabalu if naay mi piston dira.
    sa lazada raman to naku gikuha akoa kay upon stumbling sa mga foreign forum groups, sa pilipinas sa lazada ka makakuha ug original k daghan kayu fake copy sa mi pistons.
    original jud nang naa sa lazada nga MI piston boss? basin og class A ra na ba,

11.    Advertisement

Page 5 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast