Mangayo unta ko og mga suggestions ninyo about putting up a BBQ business. sugod ra gd ko og ginagmay. ako lang unta kay manguta ko asa nindot og barato nga karne ta maka kumpra?
Daghan salamat sa inyong mga suggestions.
Mangayo unta ko og mga suggestions ninyo about putting up a BBQ business. sugod ra gd ko og ginagmay. ako lang unta kay manguta ko asa nindot og barato nga karne ta maka kumpra?
Daghan salamat sa inyong mga suggestions.
I've been in this business before but dinagko lang to akoa kay Grill Resto mn to ako before...
Sauna kay Colonade ko mangumpra meat kay barato and duol ra pud sa amu grill.. and for the tina.i and chorizo kay sa carbon mi mamalit but amo limpyuhan xa maayo..
and for the puso.. naa ra mi gicontrata magdeliver sa amua before.. kami ra man giduol sa supplier ato..
Pwede pud mo mangita supplier sa meat para cheaper.. naa ko naila2 before na supplier ug meat pero naLost Contact nami..
Pilot run sa ka ts for 1-3 months if okay ang dagan padayon if dili aw lain napud nga place or lain nga business =D
dapat kahbw ka asa mangumpra ug barato nga karni kana dili double dead kay na ikaw jd ma deadz kung double dead nga karni imong paliton tsk tsk tsk
Sa Carbon jud ang barato TS suway lang suroy na ask2x kay naa ra jd na pero bantay lang pod sa mga meat if fresh ba or dli...
mga bro, unsa gamit chicken png.bbq business? bantress?
bantres man jud usually baligya run sa market. aside ana, gahi na nah klaseng unod sa manok and it will take time to process it.![]()
Proky shop sa banilad sa ema main office. Likud sa UC banilad. Fresh limpyu ug barato pa. Dili pd hasle ug kapoy ky dili dghan ug tao. Poydi raka mka tawag sa emu order before ka mo adto ifka ela na nmo ang mga staff.
Similar Threads |
|