Quote Originally Posted by GTONOR View Post
AMD A8-6600k @3.9ghz bro and Asus A55m-E ang Mobo, medyo mo add raka gamay sa procie but the mobo is just around 2,500. upgrade nalang sad apil ang gpu para maka duwa ka recent games. I think naa pa available dre sa Cebu nga HD7770.
murag ga duha2x sad ko aning 6600k boss kay ma sayang man gud ang igpu niya.. dili sad ko mo downgrade from 750 ti OC version. sayangan ko heheh....

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by lloyd_joy View Post
pm lang unya bro... CPU ra akoang madala... pero, sa maka una lang ninyo ha. isa ra akoang dad-on kay ma sangit unya ta'g daghan. hand carry lang raba... basta, kun madayon ko'g uli ha...

uli-i lang ko ninyo (again, sa maka una'g padala) sa cost na mabayaran nko diri sa JD mall... hope dili mo saka... and hope na mo ubos ang price inig palit nako para ninyo. ma timing na ilahang i-sale... mo kalit lang raba ni sila diri'g sale... as of today, 449 rmb ra gihapon ang price nya... roughly, 3,143 php...

【AMDAthlon II X4(速龙II四核)860K盒装CPU (Socket FM2+/3.7GHz/4M/95W)】AMD Athlon X4(速龙四核)860K盒装CPU (Socket FM2+/3.7GHz/4M/95W)【行情 报价 价格 评测】-京东
mag ampo jud ko mag sale nig adto nimo boss hehe.... if ever madayun ka boss lloyd please let us pahibaw para makapadala me actually budget is ready na sad para sa procie.