Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: darkwing

just straight fact...ni-adto ka'g SM kay naa mo family gathering...2nd option ra nimo ang trade between our phones...if wala pa mo mag-abot sa imong family sa SM i'm sure you will advise me nga adto na pud sa san carlos talamban ang meet-ups just like our previous dealings...wala ko maka reply nimo kay pagkahalin sa phone nipalit pa ko'g para ilis...mao ni lapses sa akong side kay wala ko maka-anticipate nga wala koi magamit nga phone...anyway i'm here to ask for apologies sa kahasol nga akong nahimo diha nimo.

Quote Originally Posted by DeathStrike View Post
    just straight fact...ni-adto ka'g SM kay naa mo family gathering...2nd option ra nimo ang trade between our phones...if wala pa mo mag-abot sa imong family sa SM i'm sure you will advise me nga adto na pud sa san carlos talamban ang meet-ups just like our previous dealings...wala ko maka reply nimo kay pagkahalin sa phone nipalit pa ko'g para ilis...mao ni lapses sa akong side kay wala ko maka-anticipate nga wala koi magamit nga phone...anyway i'm here to ask for apologies sa kahasol nga akong nahimo diha nimo.
    Tell me, unsaon man nmo pag assure nga d ni mahitabo balik.?

Supposedly muadto mi og HP kay magpa lab akong mama nga naay cancer, but ako gihangyo nga una mig sm kay tungod magmeet ta. Niseparate ko nila sa sm tungod kay mag meet ta, ako sya gipakuyugan sa akong manghud. Tungod ato na delay mi ug almost 3 hours and wala na naapas nga makapa HP mi kay d na maapas ang results kay naay flight. Also a straight fact. So karon unsaon paman nmo pag convince nako ug ubang istoryan nga dli ka mang indian next time?

I dont care about that incident kay nahitabo na. But d ko ganahan mahitabo ni in the future sa laing tawo nga imong mabiktima, that is the point.

then i assure nga magbantay na ko next time with my dealings and i really didn't mean to give you troubles...again i'm really sorry sa nahitabo.. @darkwing...pacensya na kay naangin ka ani nga situation... God bless us all.

Page 2 of 2 FirstFirst 12