Page 816 of 956 FirstFirst ... 806813814815816817818819826 ... LastLast
Results 8,151 to 8,160 of 9551

[/QUOTE] katong imong lolo nagduda na pod to nganung nakapangutana ka. haha ug nitug-an pa ka, sure ko naa toy ikasulti about sa imong na experience.[/QUOTE]

Daghan man to ug mga storya akong lolo. Mostly about fairies (nature spirits / elementals) pero wla ko kabalo if first hand experience ba to nya ang most of the stories. But even if ingana iyang mga makita, dili japon sya motoo kay para niya naay explanation for everything, pero dili sya ka-explain or did not find an explanation for it.

d ko sure if the usual "paranormal" experience ni, pero d namo ma explain so iadd nlang nako diri kai bacin naai ma interesado..

summer 2013, naa mi sa camotes, nag lingkod2x sa shallow area sa dagat while waiting for dinner..pina stargazing ang mga bugoy kai hubog na gamay..butang ta lang mga 5 or 6 mi nag lingkod2x didto..
    linaw kaau ang panganod, klaro kaau ang mga bituon..nakakita mig shooting star kunohay.. pero tingala mi nga ni kalit lang ug hunong..nya mo hinay, mo paspas..mo zigzag, medyo erratic ug random ang movement nya wai klaro nga pattern pero padulong siya sa south nga direction..
    dili man sad cguro to firefly kai straight ra kaaug movements, dli kanang angular parehas sa mga insects..dugay kaau namong observe, mga hapit 5 minutes before ni lapas na sa among line of sight, hangtod sa gikapoy na mi ug debate kung unsa to kai gutom na pud..until now maglibog mi unsa to amo nakitan..

offtopic: kabantay ko daghan na lagi naglalis dri nga thread..mao ni gi tawag ug thread crapping? btaw, this thread was made for people to share stuff that they cant explain. stuff out of the ordinary. we may or may not believe it to be paranormal in nature. dli lang unta ta mutrashtalk sa uban tao for their beliefs. pathetic ra kaau if mao ra na inyong tuyo nga mo login ug mupost dri para mangaway.

Quote Originally Posted by marius View Post
    boss kabir, ako una tubagun imong OT na storya. yes, mao nay gitawag ug thread crapping. mga members na musulod ug usa ka thread pero ang e-discuss is perting layua ra sa topic sa thread. cge lang, naa may sniper diri daghan. salamat sa imong concern ...

ug sa imong storya. mura diay to ug spacecraft boss. sayang na wala ninyo makuhaan ug video. nindot unta to para naa gyud mo evidence about anang makalilisang na panghitabo.

layo2x ang beachhouse gud, mao wa na mi kadagan para mo kuha ug cam or phone..shock pud mi tanan kai murag binuang pero amazing pud tanawn.. among mga nawng kai na porma'g question mark..

Quote Originally Posted by aztecrevolution View Post
    The girl is my cousin from davao. Look closely sa left side sa picture naay 6 or 7 fingers, ang orientation pagyud sa iyang kamot kay baliktad. Wa ko nakapangutana directly sa akong cousin about sa pic. My aunties from davao told me nga naa daw dili ingon ato naibog sa akong cousin, mao lang na nga info nakuha nako since tagsa raman ko makaadto sa davao.. creepy gyud kau, manglimbawt gyud akong balhibo magtan-aw..
    ang oras pa gyud kay pasado alas dose...

Look closer sa akong gi circle-lan..murag tawo.

Nakasuway ko pag High School nako nga ako mga schoolmates kay nasudlan ug spirits. Kuyaw jud kaau to nga experience.

naa pod mi picture nga ingon-ana sa anang naa sa taas. ako gipangita ako wla na nako na kit-e na delete na tingali to. basta 2 years ago, nagkaon mi sa akong family, naay nigunit lain sa kutsara nga gigunitan sa akong dad. kuyaw kaau tan-awon.

Quote Originally Posted by aztecrevolution View Post
    The girl is my cousin from davao. Look closely sa left side sa picture naay 6 or 7 fingers, ang orientation pagyud sa iyang kamot kay baliktad. Wa ko nakapangutana directly sa akong cousin about sa pic. My aunties from davao told me nga naa daw dili ingon ato naibog sa akong cousin, mao lang na nga info nakuha nako since tagsa raman ko makaadto sa davao.. creepy gyud kau, manglimbawt gyud akong balhibo magtan-aw..
    kapaa pagkaedit ani ui..

Quote Originally Posted by _hizuka_ View Post
    kapaa pagkaedit ani ui..
    I respect your opinion sir, but fyi the picture was neither edited nor modified..

If you take a closer look, makita nimo naa gani gamay nga shadow nga consistent sa kamot ug sa bukton and ang result sa footoforensics kay murag wla may brush. tan-awa ng link.

FotoForensics - Analysis