Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Default Re: Didgeridoo....Didjeridu....Yidaki

Quote Originally Posted by Oakboy
    nangita lagi ko number niya bro kai wlako contact...cge mi jamming sa dapli2x sa akong 3 ka mga bro mag drum circle me every saturday e invite unta nako si john al... kauban mi ana sa una ni john al sa drum corps before...basin duna pud interesado ngari mag drum circle ta ninyo haron alegre ta..every saturday 2pm UP-cebu Waiting Shed...u can bring any drums you'd like to play, Clave, shekere, shakers etc...
    bai, wala ba'y interested mutukod ug samba school dinhi?? ganahan siguro ko muapil.. sa manila, gi-invite ko sa ako kaila nga muapil ug samba school sa UP Diliman every thursday afternoon ba to? 3 yrs ago pa man gud... pero interested gyud ko.. i like the syncopated beats of samba..

By the way, nindot to nga samba school kay nag head kay si INKY DE DIOS... He's one versatile musician sa manila... I think ang name sa ila samba school/group kay HAIRY DAWGS.. maayo kaayo manukar.. Locally, pinakaduol nga samba school diri kay LUPON ANDUYO!! payter kaayo.. infectious kaayo ug beats!! naka sayaw gud ko sa kalami!!

wala mangudta mga samba..do they provide samba kun mo pa enroll ta or bring ur own..pinaka madali nato dre is djembe maoy daghan kai naa pud mga local nga ginagmay nga manufacturer like jerome..besides mahal kaayo mga samba bro...asa mana dapita ang lupon anduyo?

Bai asa mo ga drum jam? Ni balik akong interest sa djembe.

aquafire pm me your number para ma txt tika asa mag drum jam/drum circle sahay sa IT park while waiting for our friends..pero gi badlong mi onetime sa security guard..pero katong 3 rami ka buok didto mi sa starbucks ok ra dili man hunat ang hapak..og last saturday after namo play sa UP cookout didto mi sa Bo's nag Jam pud hantud nabuntagan..pero mangita pako place gyud nga maka borak ta nindot mas daghan mangapil..nag pahimo pasab ko Djun2x drum para completo gyud ang Djembe ensemble...

I-post kong naa kay plano drum jam 2 weeks ahead basin maka uli ko. Naa koy number nimo. Txt ta ka kung maka-uli ko. heheh arun naa pud ko time maka praktis para maka apas ko sa grupo. By BTW unsa rhythms inyong gatirahun? More latin? African? o Pinoy(bukidnon, ifugao or)depende lang sa feel sa facilitator/leader?
    Quote Originally Posted by Oakboy
    aquafire pm me your number para ma txt tika asa mag drum jam/drum circle sahay sa IT park while waiting for our friends..pero gi badlong mi onetime sa security guard..pero katong 3 rami ka buok didto mi sa starbucks ok ra dili man hunat ang hapak..og last saturday after namo play sa UP cookout didto mi sa Bo's nag Jam pud hantud nabuntagan..pero mangita pako place gyud nga maka borak ta nindot mas daghan mangapil..nag pahimo pasab ko Djun2x drum para completo gyud ang Djembe ensemble...

@aquafire - Bai, nus-a ka anhig cebu?

@aquafire

ako pa e arrange ang venue sa turtles para mahatagan ta weekly drumcircle sked..nagka istorya na hinuon mi ni Ivan ok ra siya naay jam2x didto ako lang e finalize..
    actually we dont have a formal facilitator yet and we have different influences so mahitabo dunay afro cuban, african, and pinoy.pero kasagaran namo introduction for beginners/walay know how kai pattern gyud african drumming the basic ground=bass, pathway=slap, player=tone...sauna fuente, UP waiting shed rami or sa balay..Kasugbu "Tambulata" drumcircle mao na name sa group...
    oopths! OT man diay ta kai didge man gi hisgotan dre..anyways katong naay didge puede pudmo mo jam sa circle..katong walay drums u can bring shakers, clave, rainstick/rainmaker or gusto langsa mo observe adto lang kai naaman gyudna mag dala extra drums kapoyon, ako I will bring two wooden djembes with tsink2x and bongo..so bantay2x lang mo sa post dre for drum sked..

@Serpentboy:
    OT. Diha ko adtong Hunyo. Naka jam mi ni Grea sa Outpost. Apli nya ta aning drum circle 'bai. Mangita pa ko ug timing para maka anha nga di ma sayang a plete. hehehe.

@ Oakboy:
    Mahulog nga ikaw ang facilitator ani 'bai. Mag atng lang mi sa imong post unya. tan awon nako kung maka lugar ko. Naa koy didge pero plastic hehehe basta lang gud maka jam. Naa koy kahoy pero bati ug tingog.

Pwede muapil gamit bongos? Or egg shaker?

@serpentboy
    puede kaayo maka apil bro..

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast