Page 6 of 9 FirstFirst ... 345678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 83

Wala ko nag motor TS kay wala man ko motor...hehe

Quote Originally Posted by kazki View Post
    Makaingon lang ka ana boss kay wala pa man... pero kung makita nimo akong nakita. Taga-adlaw nga naa ko didto... Nah, basin mausab jud imong huna2x... liman kag mukirig lang og kalit nya mangalot sa ulo kay sakit kuno kaayo. Pila ka ulo g.ukab namo atong naa pami didto.

Nagplano kog palit motor sauna katong naa pako diha sa atoa (kay mahal gasolina para sa awto), pero tungod niatong mga nakita nako.. nausab akong huna2x. Niantos nlang jud kog sakay og jeepney pirme.
    mao btw pwidi pro dipindi.

depende ra mn jd na sa driver ba kng d lng jd mag pa gara2 pro naa sd kay kontra nga ubang driver nga gara2on mao nlng na imo problemahon. nka try nmn ko disgrasya pro minor rato pro hopefully dli na mausab og hinaot nga dli ma disgrasya. naa mn sd sakyanan pro dmd mahal kaayo gasolina oy mao ga motor nlng ko nia kng mag jeep kas pd pliti kay 2 rides ko dgay ma abot ma stress pa jd ka sa trapik. mao ga motor nlng ko + dream mn jd nko ang mkamotor hehe mao sd na ge ingon nga depende ra jd na sa tao.

I used to love riding and driving one when I was still in highschool...every summer mag adto man gud mi sa province and mao na amo permi sakyan pru up until naka try nako ma disgrasya na talawan nko. Until now naa pa gihapon ang fear nako

disgrasya na gni q sa awto nga 4 wheels pa..nia wla naq n.usab og drive...samot na kng motor duha ray ligid...:P

Abog. Init. Mas high ang chances ma.disgrasya. And honestly, hambogan ra kaayo ko mag.tan.aw anang mag.motor. Presko kaayo, pangchicks. Mypa ko, maglakaw kung dool, mag.jeep kung mejo layo and mag.bus kung layo.

Quote Originally Posted by jerkric View Post
    Abog. Init. Mas high ang chances ma.disgrasya. And honestly, hambogan ra kaayo ko mag.tan.aw anang mag.motor. Presko kaayo, pangchicks. Mypa ko, maglakaw kung dool, mag.jeep kung mejo layo and mag.bus kung layo.
    paki explain daw boss kng nganu hambog magmotor? ngnu presko og pangchicks?

Quote Originally Posted by Juvil John Soriano View Post
    I had a car, then my motorbike, then another car, then my mtb.

I like motorbikes, i like cruising with them, but ever since i got my MTB, i find it more interesting than motorbikes.
    Ah I see ... So I guess the motorcycle wasn't a necessity on your case ... Thanks boss!

Quote Originally Posted by Juvil John Soriano View Post
    it's true 4 wheels drive bodies, 2 wheels drives soul. motorbikes drives soul but will never let you appreciate the contour of the lands. it gets you to places but will never appreciate how you got there.
    Kung di' pa lang OT, sa akong kaugalingon na thread, mo-argue gyud unta' ko ani na conclusion. Pero siguro sunod na lang

Quote Originally Posted by boang3000 View Post
    paki explain daw boss kng nganu hambog magmotor? ngnu presko og pangchicks?
    Perspective bro. Perspective.

I dont wanna die early. In a span of 1 week naka witness ko 3 motorcycle accidents. 1st was did2 sa SM parking area where a car hit a motorcycle. Driver was ok but ang sakay na girl kay could not stand. 2nd sa mabolo na ang motor ni counterflow nya walay contra gud ni kalit lang ug dive. 3rd sa Escario kay ni kalit ug counterflow ghpn ang motor den naa diay to incoming car resulting na side swipped cya. Plus, kana pajud sa mga balita kada adlaw na accidents involving motor. So yeah, there you go.

Quote Originally Posted by Gisborn View Post
    I dont wanna die early. In a span of 1 week naka witness ko 3 motorcycle accidents. 1st was did2 sa SM parking area where a car hit a motorcycle. Driver was ok but ang sakay na girl kay could not stand. 2nd sa mabolo na ang motor ni counterflow nya walay contra gud ni kalit lang ug dive. 3rd sa Escario kay ni kalit ug counterflow ghpn ang motor den naa diay to incoming car resulting na side swipped cya. Plus, kana pajud sa mga balita kada adlaw na accidents involving motor. So yeah, there you go.
    bisan pag mag lo2 rata basta oras na oras najud na...pasanginlan man ang motor oi....naa bitaw koy koy silingan, sige tagawtaw dilikado jud daw ang motor, mao dili jud niya palitan iya anak ug motor, ang ending nadasmagan siyas motor patay

11.    Advertisement

Page 6 of 9 FirstFirst ... 345678 ... LastLast