Page 35 of 55 FirstFirst ... 253233343536373845 ... LastLast
Results 341 to 350 of 542

hello mga kuya.... naa mo idea pila ang latest price sa honda scoopy as of today? then asa ta maka buy ug scoopy nga mas barato ug brand new siya... if maka buy me ug second hand ok raba ghapon ?

p.s. interesado ko sa scoopy, mahal man gud sa motortrade if 3 years to pay plus 7k downpayment mahulog times 2 ang normal price niya....

Quote Originally Posted by starsunltd View Post
    hello mga kuya.... naa mo idea pila ang latest price sa honda scoopy as of today? then asa ta maka buy ug scoopy nga mas barato ug brand new siya... if maka buy me ug second hand ok raba ghapon ?

p.s. interesado ko sa scoopy, mahal man gud sa motortrade if 3 years to pay plus 7k downpayment mahulog times 2 ang normal price niya....
    Honda Mandaue boss, unahan sa flyover.. murag mao na sila ang pinaka barato sa Cebu regarding sa Honda Scoopy..

kung talisay ka, naa sa Du Ek Sam Tabunok tag 54,000 if utang pero 53,000 if spot cash (pareho sa akoa).... naa pud sa Magallanes kanang luyo sa USJ-R Main murag 54,000 sad to ila....

scooperos, naay motorcade nga pwede nato apilan karong sunday (April 27) at 12nn..abot ta sa Honda Mandaue (unahan flyover)..free gas, tshirt, kaon ug either massage or tagay daw.. see our facebook page for more info..

mga kabread.. My GF and I planning to go to Bantayan next month.. nahan ta ko dal.on c Motmot Scoopy sa bantayan ug ipa sakay xa sa barko.. mao ni ako questions ai..i hope naa unta maka tubag nko.. Tabang.....

1. Kaya ba na sa Scoopy ang travel distance from Pardo to Bantayan?
    2. Pila bayad if ako ipa sakay xa sa barko from Bantayan to Bantayan Islan?
    3. How often kaya ko magpagasolina ana?

Salamat daan..

Quote Originally Posted by bhadz85 View Post
    mga kabread.. My GF and I planning to go to Bantayan next month.. nahan ta ko dal.on c Motmot Scoopy sa bantayan ug ipa sakay xa sa barko.. mao ni ako questions ai..i hope naa unta maka tubag nko.. Tabang.....

1. Kaya ba na sa Scoopy ang travel distance from Pardo to Bantayan?
    2. Pila bayad if ako ipa sakay xa sa barko from Bantayan to Bantayan Islan?
    3. How often kaya ko magpagasolina ana?

Salamat daan..
    1. Kaya ra boss...careful lang ky dghan bus og mini bus walay disiplina...
    2. Dghan kaayo bayranan boss...CPA fee vehicle. Municipal vehicle fee and Barangay vehicle fee. Pero free ticket ang driver.
    going back to cebu nsad...naay Municipal vehicle fee og barangay vehicle fee...
    3. kaya raman nimu ang full tank.. depende sa driving style pd....
    4. Suggestion lang...wala kaayo ma.adtoan ang bantayan...maypa mag camotes ka...ky dghan jd imung ma bisita.an...

Quote Originally Posted by 666satan View Post
    1. Kaya ra boss...careful lang ky dghan bus og mini bus walay disiplina...
    2. Dghan kaayo bayranan boss...CPA fee vehicle. Municipal vehicle fee and Barangay vehicle fee. Pero free ticket ang driver.
    going back to cebu nsad...naay Municipal vehicle fee og barangay vehicle fee...
    3. kaya raman nimu ang full tank.. depende sa driving style pd....
    4. Suggestion lang...wala kaayo ma.adtoan ang bantayan...maypa mag camotes ka...ky dghan jd imung ma bisita.an...
    Or bohol..hehehe..kaya ra kaayu na boss..wala rana sa gibuhat aning usa ka scoopero.. Philippine loop using Scoopy... awesome!

Rides & Touring: THE PHILIPPINE LOOP, sweeter the second time around (my first solo ride)

salamaters mga ka bread.. hehehe. ka.adto naman gud me sa Camotes bread..dha nko na himamat ang akong pinalanggang uyab.. before me nagkauyab. if sa Bohol man me.. taga ngadto man gud ko.. so plan napud nmu ini pag ug August kay pista Panglao..

y bantayan? kay... kami duha wla pa kangadto.. i gues.. bilin jud c Motmot.. kay naa man pud motor pabangan ngadto na same rag price wa pay kuti ug bayad sa barge..

Quote Originally Posted by bhadz85 View Post
    salamaters mga ka bread.. hehehe. ka.adto naman gud me sa Camotes bread..dha nko na himamat ang akong pinalanggang uyab.. before me nagkauyab. if sa Bohol man me.. taga ngadto man gud ko.. so plan napud nmu ini pag ug August kay pista Panglao..

y bantayan? kay... kami duha wla pa kangadto.. i gues.. bilin jud c Motmot.. kay naa man pud motor pabangan ngadto na same rag price wa pay kuti ug bayad sa barge..
    naa ra japon na nimo boss pero mas nindut ug mag motor mo from inyuha kay mag enjoy mo while riding.. ride safe lang jud kay naay ubang bus drivers nga (ambot lang).. hehehe..

mga bros....masod raba ang 2.5x14 nga rim sa atong scoopy? gusto ko lapad nga yantas gud...front and rear unta....

11.    Advertisement

Page 35 of 55 FirstFirst ... 253233343536373845 ... LastLast