Originally Posted by lifeisbeyeeutiful Nice and sweet cause I'll post this in my page. Thank you. - - - Updated - - - Originally Posted by cptn_star And that's how degraded love have become these days. But that's just me. ahaha okay okay.. pero okay raman pud na kay charity event man. kita pa kag love nimo, nakahatag pakag love para sa mga yolanda victim.
Originally Posted by R_sQuArEd alam na naay plano...beerness na raba aljy, sa naman ta ani? hahah..la koy plano wui...si @zairon1988 ang bahala daw.haha
adto ko ani...bantay man dili ko paapilon kay manghagis gyud ko
Originally Posted by slabdans adto ko ani...bantay man dili ko paapilon kay manghagis gyud ko Hi kuya! Pa-register ka? Required man pre-book PM me your email add and i'll send you the registration form. hehe
pwede ug di kayo gwapo ani
Originally Posted by jntio pwede ug di kayo gwapo ani pwede kaayo!! hehehe basta buotan.. ehem..pareha nako gud.. dili gwapa pero buotan.
^ nuon mam harmless lang ko
mag unsa man dri ? @aljy; @R_sQuArEd; dd2 ko, single raming commander
Originally Posted by PrilaRose Hi kuya! Pa-register ka? Required man pre-book PM me your email add and i'll send you the registration form. hehe naa ni bayad? pag naa bayad dili ko..wala koy diyot ron...tingbits man
kuyawa sad ani ah..tinuod ba kaha ni kay tawagan nato.
Forum Rules