@sammedriano pero bro naa naman kaha moy someone nga gi love? what happened?
same story ra ni sa akong current ex bro sige ingun nga salig lng daw ko niya den nya dae to nka adto na sila sa balay sa laki nga ng sweet2.. den mao to gi ingnan na dayun ko na d nko niya love... hayyy paet
I really believe in "Love comes at the proper place and time".
After we decided nga magbalik, nagka labuan mi sa akong new GF which turned into a break up. While my GF broke up with his new guy kay bag-o pa lang gani gihagan dayon sya og "eng eng" bwahahaha
Tuo cguro syag cheap and easy girl akong lalabs. Katilaw noon og pito ka signal number 4 nga sagpa
Hopefully bro, we will have more years to come. And, hey if magbalik mo, make it memorable. Sa amoa, we spent our 3rd anniv in Medellin. Palahi sad bah. Maybe you want to check it out, naa akong blog sa ubos oh, basaha lang ginagmay hehe
Gibitngil Island or Funtastic Island | Sam-Ana's Voyage | Cebu
5 long months. Hehe I traveled to Negros to keep my silent firm jud kay if ari ra ko Cebu magtambay, it'll be quite painful jud. Pag balik na nako mi nagkita og balik hehehe
Nagbuwag mi kay cge na mi away. We thought we're never really gonna work. Pero, we did work, and now we're already on our next stage. Hehe
HeheheAko ang nakig buwag bro. (long hair kaayo ko
)
Hehe ni hangyo sya bro. Pero manhid ayo ko that time. Hehe
Lahi man sad kaayo mi og views bro. Isa ra jud parehas namo out of a million views - Music. Parehas mi kabalo mo tugtog og guitar, organ, banduria, octavina, flute, and harmonica hehehe
Broder same tag exp.
kani jd c "PRIDE" mayng yatakan
pero brother .. mas nindot jd no talk all work ..
kinaraan pa action speaks louder than words..
mas maayo jd nang ipakita jd nimo bro unsa nimo cya ka pinangga ug gi - hi gugma
try na bro mas nindot jd nang buhaton broder .