Page 1806 of 1869 FirstFirst ... 179618031804180518061807180818091816 ... LastLast
Results 18,051 to 18,060 of 18684

maayong buntag..

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by chaydjr View Post
    Missing in action c Isabel...
    Nagtan-aw2x pa gani ko niya gabe.e...
    Pagbuntag nawala naman xa
    unsay status na yot?

Quote Originally Posted by chaydjr View Post
    mag wait mi ana bai, hehe. para makakita nasad ko ug imba nga set-up sama sa ilaha
    e post na sd imong setup oy ahaha

Quote Originally Posted by burnfinger View Post
    maayong buntag..
    - - - Updated - - -
    unsay status na yot?
    wala man jud pres. huhuh. asa na kaha to? imposible man sad to moambak kai angel fish man to. tsk! but ewans, wa man jud, wala man sad iyang mga remains. hohoho

Quote Originally Posted by boang3000 View Post
    e post na sd imong setup oy ahaha
    nyay! wai kabag-ohay sa akong set-up yot, same ra gihapon. hehe, ai akong SA diay kai murag nag minahan tungod sa mga geos. hohoho

yay.. basin gitabangan siguro to ug kaon.. wala mana kaha to nagluya?

maayong hapon ninyo oie!

update sa tank pag may time...

Quote Originally Posted by burnfinger View Post
    yay.. basin gitabangan siguro to ug kaon.. wala mana kaha to nagluya?
    wala man sad to magluya, lagsik ayu, imposible sad to tabangan og kaon kai mga geo's naman lang to iya kauban og blue angel.

guys good day..patabang ko set up sa ako new tank...ang size nya is 48x18x18 inches...ako na siya gibutangan og gravel kinuha naku sa baybayon didto sa carmen...ako na gi rinsed ang gravel nya butang sa tank..nya nag add ko og driftwood pero wala siya mo agi og boling process ako lang gihumol sa drum for 4 weeks kapin...ang ako problema karon pag set up na naku sa akong tank kay slightly cloudy man ang iyang water? unsa solution?naay sipyat?nya ask pud ko og unsa nindot fishes (good for aquascaping,kanang dili mag away) na ibutang kanang affordable and good for beginners lang..unsa nga filter ang bagay sa akong tank..thanks kaayo!

Quote Originally Posted by okimura View Post
    guys good day..patabang ko set up sa ako new tank...ang size nya is 48x18x18 inches...ako na siya gibutangan og gravel kinuha naku sa baybayon didto sa carmen...ako na gi rinsed ang gravel nya butang sa tank..nya nag add ko og driftwood pero wala siya mo agi og boling process ako lang gihumol sa drum for 4 weeks kapin...ang ako problema karon pag set up na naku sa akong tank kay slightly cloudy man ang iyang water? unsa solution?naay sipyat?nya ask pud ko og unsa nindot fishes (good for aquascaping,kanang dili mag away) na ibutang kanang affordable and good for beginners lang..unsa nga filter ang bagay sa akong tank..thanks kaayo!
    daogon na ang cloudy water sa imu filtration boss... unsa ka kusog imu pump? kung fishes i recommend mbuna cichlids, para dghan ta... palit nlang ug seaquest na 2200L/h unya himu ug DIY filter box made of tupperware...

wala paku filter sir,unsa meaning nga daogon?..ganina paku morning nagsugod og set up as of now standby mode pa ako tank (water,driftwood and sand pa ang naka butang) tapila pud na siya nga cichlid sir? thanks!