unsa man ning lendo ? networking ni ?
unsa man ning lendo ? networking ni ?
400+ ra akong points sa lenddo then naka loan dayon ko.. happy and satisfied eventhough gamay ra ang gi approve na loan. At least dili bug-at bayaran..
Na-approve ko sa Lenddo with their Starter Loan.. Wala man koy 3 trusted connection. Good thing naa silay option sa mga way trusted connection. I applied Saturday night and i received a call Monday morning, then pag-afternoon ana kay gi-approve na nila akong loan. They will be depositing the loan to my salary account and as for the payments kay nana silay set dates para simong payment ug pila pud. Way kuti. Legit pud sila. Daghan na reviews about nila. ^_^
if i may ask, how much is their interest rate? mas mubo ba compared sa bank or sa government agencies like pagibig or sss?
Add ko ninyo beh.
[QUOTE=daelite_mistress;15282148]i'll add you up... i hope you do the same thing nako...
yup ok rah. kuwang nlng ko usa a trusted friend pud. Kinsa pa to naa lenddo account diha. add mi ninyo beh.
wala pud ko kabaw lagi. suway2x ra pud ko.
add me in lenddo..Let me help you guys sa gnahan makaloan. I have 600+ lenddo points. Nakuha na nako akong gi-loan.
![]()
earlou21@gmail.com