Cebu's best street food! <3
YUM!
![]()
Cebu's best street food! <3
YUM!
![]()
hahaha..almost done with my ginabot..
I am currently frying...
Finally, ginabot plus suka-balot.. I hope maabtan pa ni ug gabie..
Thank you very much guys.. Merry Christmas!
nice steps sad ah..different sad pag ka luto..
ang style sa akong father is this,
1. clean ug maau ang ginabot..
2. after is iya ra g lunod sa frying pan nga dako (igo2x masulod tanan)..walay oil..iyaha ra g pa gawas ang tanang oil ana..then after...mag golden brown na sya ug usahay mo red maroon na ang color...(crunchy sad sya)..
3. then drain ang oils..then serve..then eat..
Note: kalas lang no-on ug Solane kay wala man gd g pa bukalan daan...
hugasi usa og maayo then pabukalan nimo butangan og luy-a na daghan og asin , ang luy-a makapawa na sa langsa og makapahumot sa ginabot ,dont forget og ahos sad . mag heat ka og frying pan na medyo lawm unya dam kag tabun ,put oil na medyo daghan ,if bukal nang ginabot nimo ayaw sa ibutang sa frying pan hauna usa tanan unya wait for maybe ten to fifteen minutes before nimo ibutang sa heated frying pan na init na kaayong mantika ,put the ginabot nd tabuni kay pisik kaayo na . kong golden brown na ,luto na siya hauna and check if kgumkom na .happy eating![]()
maka palit man mo ug fresh sa grocery unya kamo na magluto you dont need oil na kay ang ginabot naa naman oil daan kay fats man siya, unya ang oil pwede ra nimo gamiton sa uban nimong luto
i dont know how to make it, but i love eating it!)
Similar Threads |
|