Page 7 of 30 FirstFirst ... 4567891017 ... LastLast
Results 61 to 70 of 296

Ok, ts...naa na si Riley. Maayo ni nga both sides na ato ma dungog. Kung mahimo na mahusay ni ninyo nga walay pulis og legal case involved...mas maayo.

Quote Originally Posted by Riley View Post
    Na ilad?..sure ka..basin ikaw mkiha sa imong pnaut..ang ilad wla na balika..tarong bana imo gbuhat na ang imo gusto na paablihan ang tindahan sa gpalitan ug fuel pump na may1 ug holiday..nibalik btaw ug ngdala sa fuel pump na bag.o ang gusto mn noon ninyo na adto mo sa police station sa lahug, normal pka..ug ayaw pataka ug tabi na ghimulbulan imo sakyanan na ex taxi kai didto sa inyong balay giayo..ug ayaw pataka ug tabi na gipangwartahan mo kai wla mn gani mo mobayad sa carborador n gi overhaul..sukad sukad karon pmi nka customer ug pareha nmo ug utok..taga Davao mn gud, mg hawhawod dre cebu..
    ayaw apel tanan taga davao Bay kay dele ko mooyon ana. Taga Davao ko ug wala ko nag hawod dere Cebu. Ayaw pataka bohe og solte dele maayo sa oban tao. Kong naa mo problema ni TS ayaw pag angen og laen. Hosaya na nenyo og tarong.

Junior Member
    Quote Originally Posted by RED HYPER View Post
    ayaw apel tanan taga davao Bay kay dele ko mooyon ana. Taga Davao ko ug wala ko nag hawod dere Cebu. Ayaw pataka bohe og solte dele maayo sa oban tao. Kong naa mo problema ni TS ayaw pag angen og laen. Hosaya na nenyo og tarong.

Pasensya kaau bos, ndala r sa kalagot..

Junior Member
    Quote Originally Posted by ZikE View Post
    sunod ana makina nay elisan ahaha haskang kaboanga ani trabahoha oi EFI nya carb tuyok ako panan.aw oi
    oo kay ang iya sakyanan XL body suppose 2E ang makina niya built-in ang pump sa engine pero daan na sa iyang pagpalit 4af ang makina enilisan na ug carborador daan, dli EFI..dn for 4af engine naa sa tank ang fuel pump so laktud pgka sulti walay fuel pump iyang sakyanan kai LPG mn n ex taxi..

Junior Member
    Quote Originally Posted by C'thulhu View Post
    I hate to say this, but from the way your story goes, you are duped big time.

What is the make and model of your car?
    XL bigbody na ex taxi pero g convert na daan ug carborador na 4af engine..

Junior Member
    Quote Originally Posted by C'thulhu View Post
    OK nag libog ko gamay. What is the model of your Corolla? Katong semi-box? Big-body? Love life?

1.6 or 1.3 ang engine?

Kung EFI imong car why naa man carburador?
    XL bigbody converted daan ug 1.6 engine ug carburador pa jud..ang ila gusto kai ipa convert balik to gas..

Junior Member
    Quote Originally Posted by roserose View Post
    1.6 EFI. nya ana man to sila na ilang g pangtaan og way na i carburador lang daw,,,wa sad ko kabalo.. nooobbbbssss
    ang imong sakyanan carburador na daan, wala nay EFI kai original na cya carb type pero ang imo rang makina giilisdan daan ug 1.6 engine..

Junior Member
    Quote Originally Posted by ite View Post
    ngek ang e.f.i i carb nuon hehe. kasayang sad sa e.f.i,.. tsk...
    ang kuyaw ani t.s if ila gi taod ang carb, unsa na kaha ilang na himulbol sa imo efi na car
    wla tawon mi himulboli boss kai ngtinarong intawon mi ug didto sa ilaha nmo g trabaho ug naay mag apong all the time..

Junior Member
    fyi..dli intawon mi mangilad ug daghn nmi client niagi ug kron pmi kasugat ug in.ani..back job mani nmo so ni provide mi ug fuel pump na bag.o, I explain to her na close ang tindahan kai holiday. non stop ang call ug messages amo na receive even ako wife npikon since out mn cya ani ..ug dli jud kasabot..so pag May2 nibalik mi kai itaud na nmo ang fuel pump, ngdala sila ug guard ug ng scandalo, gi tulisok2 ug syagit2tan mi.. na shock mi sa ila gbuhat..adto kno mi sa lahug police station na thingking unsa ang problema na amo rman tiwason amo trabaho..sa kalagot nmo niuli nlang mi..wla mi nangita ug gubot , ug ngano lami.on jud ug maau..if nangilad pami wla na unta mi nibalik ..ug sa pag.ayo nmo sa carburador wla nmo sila pabayra..ug dli nlang unta pataka ug tabi na gi himulbulan ang sakyanan kai didto sa ilaha gia.ayo ug naa mg atang..timan.e kmo nanaut nmo online wt picture pa, all of it is copied..giapil p nmo ako pamilya, tan.awon r nya nto ang gaba..ug giapil pa nimo ako mga anak..

Elite Member james_ezril's Avatar
    Blog Entries
    1
    huwat ta unsay ika tubag ni TS ani..

11.    Advertisement

Page 7 of 30 FirstFirst ... 4567891017 ... LastLast