Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30

Quote Originally Posted by kit_cebu View Post
    panuroy mo oi...atay...
    mamalit man gyud kaha mo...
    in that way, makabalo gyud mo sa tinuod nga presyo...dli kay "MURAG barato man to didto"....nya inig abot, madismaya ra mo...

nangutana mi kay busy man mi bai gud, nangutana mi para ug maka lugar gani kay amo masuroy dayun.
    dili man gud mi istambay. di mabayran ang ka hasol, diba?.. dili sala ang mangutana..

Try GUD Moto.. didto ko naka palit sa ila.. compared sa SMDI, DES, SMCT, Wrenleys, & Motortrade, sila ang ga offer sa pinaka barato nga cash sa akong motor nga gi kuha.. Also, i was amazed kay kas-a ra ko gi pa bayad sa Conduction permit, then ang extensions is libre na.., unlike sa uban stores kay every kuha or extension sa Conduction permit kay mag bayad ka.., and if naa kay fax, puede ra sad nila ifax ang permit, so no hassle..

D ka nahan ug Rusi sir? barato ra na sila then dli lisod pa approve. Naa sa may basak mandaue.

naa bay deperensya sa presyo sa ilang mga motor ang kada dealer if mutawag lng ka ug kung adtoon jd nimo?

Para nako TS ayaw lang jud kuha sa SMCT Mandaue... kalagot mag tuig na ako motor wa pay plaka.. unya di raba ta tarongon ug tubag kung mangutana ingnon ra ta "wa sir dugay pa sige sir bye"

barato rsd sa du ek sam sa mandaue bro f installment or cash. ang megavia kay taas2x ila rate. like sa cash price mo deperencya cya og 3k less sa mga yamaha 3s.

Quote Originally Posted by hosua View Post
    >ok lang bro, ikaw?.. asa dapit nang honda motorworld? wala ko katultul gud..
    Okay ra pud ko bro. hehe gi-atay2x lage kas usa diri bro? haha, pasagdi lang na siya kay babae nag baba kutob ra na sa istorya, nagtuo mana siya gud nga nangahadlok ang mga tawo niya kay dako kaayo siyag tiyan. Isug rana diris internet pero sa tinuoray pweh.

Kung gusto ka mas barato nga motor unya walay hasol sa mga requirements adto nalang mo sa RUSI kay wala jud na sila hasol sa requirements table C.I ra na sila....pero kung gusto ka branded nga motor expect nalang jud ug mahal na sila kay quality wise man pud.

Quote Originally Posted by kit_cebu View Post
    panuroy mo oi...atay...
    mamalit man gyud kaha mo...
    in that way, makabalo gyud mo sa tinuod nga presyo...dli kay "MURAG barato man to didto"....nya inig abot, madismaya ra mo...
    akoy angkon ani bataa,dili lageh ni maghamay nako ingon anig batasan.

Quote Originally Posted by smokeON View Post
    akoy angkon ani bataa,dili lageh ni maghamay nako ingon anig batasan.
    mao nay batasan sa squater bro pero nag ayo lang ang baba walay ikapakita. Magsige pa jud pang hambog nga dako kaayo siyag tiyan, what the?!!! Mas sayun ka tumbahon kung mas dako kag tiyan. Ug dili ipasabot nga abig dako kag tiyan kusgan ka, pag research sa para makabalo kas tinuod.

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast