Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 11 to 20 of 66
    Elite Member Vanillaskies's Avatar
    Blog Entries
    3

^
    ^
    exactly, padung jud sa 3rd party ang tanan.

If i were you TS, siloti kanang ayaw pagcommunicate niya, tan-awn natog mingawn ba nimu. Pero pasiplat lang spy kay basin naa nay ka-char2x laen

No Parking Here..... mao ni ang usa ka sign

mo kalit lang wla sa inyu routine in love..

mao man kaha ia ingon ts so mao nana, ayaw lang keu dibdiba iya gipang buhat..

Kong sweet kaayo sya nimo ts, ng kinahanglan pud na sya og lambing2x gikan nimo hug tyt and kiss ok na kaau na nindot na ang feeling namong mga babae (char) or hatagi og flowers. ehehe If wala gihapon epek ahw! maonay gi-ingun naa na syay kaTXT laen, ka LAMBING laen, ^_^ hehe

lol, mura mani ako sa ako uyab tawon ui hehhe

btaw, kay nagkalayo sad mi karon, naa ko sa mindanao, cya kay naa sa cebu, nagsugod kay murag naa ko na-crushan gamay (gamay ra hap!) sa office namo pero magcge man japon ko bisita ug cebu, effort sa ako part kumbaga ba, magcge ko palit ug tiket every three months nya muanha ug cebu, medyo nawad-an ko ug gana sad nya pagsugod kay di nako mafeel iya effort sa amo relationship, but kada bisita sad nako, makita sad nako iya kausaban sukad nagrelocate ko, like naa na cya financial maturity, mueffort na cya ug exercise (grabe ni katapulan ako palalabs), matulog na ug sakto sa oras (daw)

usahay manluod-luod cya kay ngano daw di na kaau ko mutext nya nya tipid daw kaau ko mureply, pero iya gibuhat kay iya ra japon ko gisaligan nya sukad nibalhin ko diri, mas mafeel nako nga mas close mi bsan long distance mi.

btaw TS, tagai pud gamayg salig imo GF nya if love jud nimo, panguyabi na ug balik ui, iremind cya ngano nisugot cya mahimo kamo.

(Sorry sa cheesy post!) hehhe

Quote Originally Posted by wilhelmina View Post
    lol, mura mani ako sa ako uyab tawon ui hehhe

btaw, kay nagkalayo sad mi karon, naa ko sa mindanao, cya kay naa sa cebu, nagsugod kay murag naa ko na-crushan gamay (gamay ra hap!) sa office namo pero magcge man japon ko bisita ug cebu, effort sa ako part kumbaga ba, magcge ko palit ug tiket every three months nya muanha ug cebu, medyo nawad-an ko ug gana sad nya pagsugod kay di nako mafeel iya effort sa amo relationship, but kada bisita sad nako, makita sad nako iya kausaban sukad nagrelocate ko, like naa na cya financial maturity, mueffort na cya ug exercise (grabe ni katapulan ako palalabs), matulog na ug sakto sa oras (daw)

usahay manluod-luod cya kay ngano daw di na kaau ko mutext nya nya tipid daw kaau ko mureply, pero iya gibuhat kay iya ra japon ko gisaligan nya sukad nibalhin ko diri, mas mafeel nako nga mas close mi bsan long distance mi.

btaw TS, tagai pud gamayg salig imo GF nya if love jud nimo, panguyabi na ug balik ui, iremind cya ngano nisugot cya mahimo kamo.

(Sorry sa cheesy post!) hehhe
    ooie... gamay ra kuno...

haha, kana ra gud kilig-kilig nga pinahigh school ug feeling hahaha, pero lahi ra jud kun kami na sako palalabs magkuyog, maau jud to mudala, mura kag queen hehehe

Quote Originally Posted by wilhelmina View Post
    haha, kana ra gud kilig-kilig nga pinahigh school ug feeling hahaha, pero lahi ra jud kun kami na sako palalabs magkuyog, maau jud to mudala, mura kag queen hehehe
    a journey of a thousand miles begins with a single step...

Quote Originally Posted by Passport View Post
    a journey of a thousand miles begins with a single step...
    atot, wala na man gud to. nawagtang na ang crush2 after pila ka adlaw haha

11.    Advertisement

Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast