Most of the time wa koy gana mukaon ug breakfast. Mag midnight snack man gud ko and ig mata nako busog pa gihapon ko.
Most of the time wa koy gana mukaon ug breakfast. Mag midnight snack man gud ko and ig mata nako busog pa gihapon ko.
Yes, but a modest one of fruit, maybe some bread too. And a coffee, of course![]()
always eat breakfast.
g-anad jud ko nga m-eat ug breakfast. lami jud naay sunny side up egg (lasaw), sardinas nga gisado...
Mas maayo jud mo eat ug breakfast labi pa kadto nag diet kay if mo skip mo breakfast ang tendency kay mas daghan pud mo ma kaon ineg lunch ma defeat ra ang purpose sa pag diet......Breakfast also is the most important meal kay ari nmo kuha on emo energy tibouk adlaw!!!!
I want to have breakfast but tag dugay nmn ko mo mata so deretso nlang dayon ko ug lunch. hehe
mag-breakfast najud ko karon kay dili pa gani mag 12 ga kurog nako sa ka gutom..hehehe
Depende kung naa pay dako oras, eat ko breakfast pero kung ma late na, tingbon nalang nig paniudto. hehe![]()
sandwich and hot drinks lng if naa pa daku2 time sa blay but if wla na sa ofis na lng b-fast gihapon hehe..