@heaven, globe imo linya? mao sad problema nako, lols. direct downloads works fine pero using utorrent sahay mu DL sahay dili. connecting to peers ang status, lols.
dili ako ang nag manage bro. so naa diay possibilty nga ma blocked ang seeding? pero if gi blocked bro di na unta mkaa download. mo download pa man sya pero dugay jud kaau as in not like before nga kuhaon ra nako ug 1 day ang usa ka vid nya karon bisag dako kaau ug seed ug leech connecting to peers jud sya
how long man cya ma connecting to peers before cya mu proceed og dowload? og connecting to peers ra jud cya pirmi? this happens to all files? or some files lang? how big are those files that you're trying to DL? how bout your internet connection? paspas ra?
ppag port forward lang brad, basin ng block na ng isp nimo ug mga ports. ni gana naman balik ako torrents, ang ako gibuhat kay ako gi ilis-ilisan ang port gigamit sa utorrent hantud ni conek sya. after ana gi untick nako ang randomize port every startup
how long man cya ma connecting to peers before cya mu proceed og dowload? og connecting to peers ra jud cya pirmi? this happens to all files? or some files lang? how big are those files that you're trying to DL? how bout your internet connection? paspas ra?
mga weeks jud bro nga connecting to peers sya permi, mga video ra gud ako ipangDL, kusog mn amo internet connection.
ppag port forward lang brad, basin ng block na ng isp nimo ug mga ports. ni gana naman balik ako torrents, ang ako gibuhat kay ako gi ilis-ilisan ang port gigamit sa utorrent hantud ni conek sya. after ana gi untick nako ang randomize port every startup