Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Quote Originally Posted by nijazared View Post
    hmm..kana bro d sad ko sure...kay based on experience ra man ni ako.a and wa sad ko kasuway mod para muhumok ang pagshift...pero in time ma anad ra man sad ka ug gahi pagshift...mas dali sad musulod ang gear kung naka clutch spring, mas nice sad dagan sa motor...nabantayan sad nko sa wave 125 ky dali kaayo musulod(humok kaau) ang gear bisag naka clutch spring pa...
    siguro kung ipa convert na nako to manual clutch akong motor una ko mag clutch spring. kay naka rearset man ko boss. hehe.
    2nd hand akong rearset gud. way guma. haha
    nya gi tapulan pud ko pa taod guma kay ako ra unta pa ilisan akong rearset. hehe

^^mao diay ni gahi imong kambyo sa fury kay nag RS diay ka. hehe

Ignition booster nalang ibutang TS aron di kaayo daghan mausab ug gamay2x ra pod gasto improve dayon ang power sa imong motor.

Quote Originally Posted by necrotic freak View Post
    ^^mao diay ni gahi imong kambyo sa fury kay nag RS diay ka. hehe
    .
    na anad2 naman sd ko. way guma gud. hahaha. pero murag feeling nako delikado ra pud guro kung mo humok ang foot clutch kung naka rearset nya walay hand clutch.

ahh mu dagan nlang kog mekaniko nga expert ani...knsa kaha nyo ika recomend? kanang dli ta mauwaw mu ad2 sa ilaha kai dghn kaau mag pundok mauwaw ta mu sulod...hahah..

aw bsta expert dugokon jud nah..

payter na kaayo na pero mas maayo maka rcdi pud ka heheh

Quote Originally Posted by bamzkie View Post
    ahh mu dagan nlang kog mekaniko nga expert ani...knsa kaha nyo ika recomend? kanang dli ta mauwaw mu ad2 sa ilaha kai dghn kaau mag pundok mauwaw ta mu sulod...hahah..

aw bsta expert dugokon jud nah..
    TS nganung mauwaw man ka mo duol ug mechanic ui. mo trabaho baya na sila sa imu motor para nimu, kaw mag sweldo sa labor niya. sila gani ang mauwaw nimu kung masipyat..

Elite Member jarlz's Avatar
    dali ra kau ni humok akong clutch spring da..
    wala pa gani 1year..ilisanan nasad..
    btw kitti gamit nko..

Elite Member jarlz's Avatar
    mag RCDI with stock bore!!
    USEless!!!!!

Pag order sa high precision parts brad. Pabuhat man mi didto pirme. Mahal2x pud lage.

10.    Advertisement

Page 2 of 2 FirstFirst 12