Kinsa may commissioner sa istorya fantasy league?
Wala lagi koy schedule sa dula? Wala koy apil?
Sorry , nako gi check ang match-up schedule ... kamu ni HARUS KAMUNGGAY kay naa mo sa bye-week naka-assign . Ang nahitabo wala mo ka play sa last week's match-up so kay alkanse man mo 1 ka match-up . Nako sigurohon patas ang number of match-ups ang tanan . Nahitabo man ni gud , 10 teams ra man unta ning league sa ESPN , pero nadungag ug 2 ka team . So technically , expansion teams na mo , unya ang ESPN wala mo na include sa mga schedules - didto ra mo naka butang sa bye (on all match-ups actually) .
Ang akong buhaton ron , mag assign ko 2 ka teams every week or every other week nga mo bye ug 1 match-up starting next week except for you and HARUS aron ma even na atong number of match-ups atong ma duwa . Unfair pud kaayo missing mo ug 1 match-up .
Nako na lang e customize ang team match-ups instead sa ESPN-generated match-ups as well .
@faq
Thanks for the info kita man god ko sa ako sched ngs puro bye
Abi nako bye bye nako hahahaha
Kanyahay ra wala jud daog si icon_king ako matchup sa standings nga labaw siya ug points nako. Wala diay kwenta ato matchup. hehe
triple double si greg monroe...pero lupigon sa stats ni david lee.
Still updating everyday.![]()
Wala napod ko sked comish
^^ I fixed the schedule . Wala nako ma set ang schedule - busy sa work ron . Soon nako na e set ug tarong .