wala pa jud ko katilaw ani ilang mga boneless2 lechon kunuhay ai...ako nya ni suwayan atong tan awon...bsn nya mas lami pa ang liempo sa kusina ni nasing....heheh
wala pa jud ko katilaw ani ilang mga boneless2 lechon kunuhay ai...ako nya ni suwayan atong tan awon...bsn nya mas lami pa ang liempo sa kusina ni nasing....heheh
kabalo man mi mo luto ani sa amo.. kung naay occasion kami ray mag luto2x og lechon belly. mas barato ra jud siya kung kamo maoy mo luto. hapit katunga ra ang presyo compara anang commercial nga tag 400+ ang kilo..
advantages kay:
- walay bukog
- maka buot ka unsa kadak-a imong i-lechon
- tungod kay dili tibuok nga baboy imong gi lechon, dili kaayo complicated ang pag luto niya.
- gamay ra ang belly slab. ma sulod ra sa ref para ma marinate aron mo tuhop ang flavor (dili ni nimo ma buhat sa tibuok nga baboy)
- cheap and easy to prepare. maka experiment ka ug timpla, sauce, lamas para stuffings og uban pa.
yummy asa na dapit?
wew. . kalami! paresan dayon ug puso!!!
naka luto jud ko ani pag martes. sayon ra man d i.
sa lahug bro.pabor sa mga taga IT park. tawag lang sa number. mo deliver man sad cguro na sila.
unsa kaha no mag suway ta ug boneless chicken![]()
hai pagkalami ani....... evolution of Cebu's Lechon![]()
naa pud lechon belly sa kusina ni nasing makita gyud nimo pagluto nakakaon me didto gahapon lami kaayo
nag dumot nako aning kusina ni nasing ayy.. cge rakog kadungog ani. anhaon jd ko man jud nang kusina niya bah.puhon2!
![]()
Similar Threads |
|